Apot.Care | Vitamin A, Hyaluronic & DMAE Serums

 

Een tijdje geleden leerde ik op de Oona Beauty Day Apot.Care kennen. Ik werd meteen aangetrokken door de leuke kleurrijke flesjes. Toen ik ze mocht testen was ik dan ook razend benieuwd.


Elke huid is uniek en daarom heeft Apot.Care een exclusieve collectie van 10 pure serums ontwikkeld gericht om aan ieder zijn specifieke behoeften te voldoen.

Op www.myserum.co kan je een huidanalyse doen aan de hand van enkele vragen. Daarna krijg je een combinatie van 3 serums geschikt voor jouw huidtype. Elk puur serum bevat één actief ingrediënt in de hoogste effectieve concentratie voor optimale effectiviteit op de huid.

Na de test kreeg ik het als resultaat Vitamin A, Hyaluronic Pure En Dmae. Ik testte ze uit en vandaag vertel ik jullie wat meer over deze serums. 


VITAMIN A Pure Serum - Anti-wrinkle 



Het pure vitamine A-serum geeft de huid glans en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen. Vitamine A reguleert overtollig talg en corrigeert de zichtbare tekenen van acne en rosacea. Het stimuleert de huid om nieuwe en gezondere cellen te creëren, terwijl de structuur, textuur en uitstraling van de huid worden verbeterd.

Ingrediënten:
Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate.

HYALURONIC Pure Serum - Hydrate 


Het Hyaluronic serum voorkomt het verlies van water in de huid en versterkt de elasticiteit en soepelheid van de huid om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Dit serum bevat 3 hyaluronzuren met verschillende molecuulgewichten om de verschillende huidlagen te hydrateren. Het serum is in staat om de elasticiteit van de huid te hydrateren en te verbeteren door de algemene activiteit van de opperhuidcellen te regelen. Het heeft het vermogen om 1000 keer zijn eigen gewicht in water vast te houden, verhoogt het vochtgehalte van de huid en helpt de huid voller te maken.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

DMAE Pure Serum - Firm 


Het DMAE serum is een krachtig serum tegen veroudering. Het verzacht rimpels en fijne lijntjes en zorgt ervoor dat je huid weer stevig en soepel wordt. Door de ontstekingsremmende eigenschappen van de huid te versterken, biedt dimethylaminoethanol (DMAE) bescherming tegen vrije radicalen, verstevigt het de huid en minimaliseert het fijne lijntjes.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Deanol Bitartrate, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Je brengt de serums 's morgens en' s avonds aan na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van je dagelijkse moisturizer. 


Hoe te gebruiken?
Wanneer je één serum gebruikt masseer je drie druppels in je huid in. Combineer je de drie serums dan doe je eerst één druppel van elk in je handpalm, meng en masseer daarna zachtjes in op je gezicht. 


Ik heb altijd de drie serums gecombineerd. De pipetjes zijn heel handig om de druppels te doseren. Met die drie druppeltjes heb je genoeg product voor je gehele gezicht. Mijn huid ziet er sinds ik deze serums gebruik goed uit, heb geen last van onzuiverheden zoals puistjes en mijn huid voelt ook gehydrateerd en zacht aan. Twee van de serums gaan huidveroudering tegen. Gelukkig heb ik nog geen last van rimpels en zullen ze mij helpen om mijn huid strak te laten blijven. Ik ben heel tevreden over deze serums en kan ze zeker aanraden.

Gebruiken jullie een serum? Kenden jullie dit merk al?

Reacties

  1. Ik ben gek op serums. Deze flesjes zien er ook nog eens leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je aan de hand van het beantwoorden van vragen een persoonlijk advies krijgt voor een serum.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten