Saturday Skin | Rise + Shine Gentle Cleanser


Je huid goed reinigen is heel belangrijk. Een tijdje geleden kocht ik de Rise + Shine Gentle Cleanser van Saturday Skin en vandaag vertel ik jullie hier alles over.


De Rise + Shine Gentle Cleanser is een rijke en romige schuimende cleanser, die vuil en onzuiverheden verwijdert zonder de huid te strippen en zorgt voor een frisse, gereinigde huid. 

Alle producten van Saturday Skin zijn verrijkt met het kenmerkende Cha-7 es-complex van het merk, een exclusieve peptidenformule die het natuurlijke regeneratieproces van de huid bevordert om een ​​jeugdige gloed te behouden. De gepatenteerde formule bevat naast verfrissende extracten van appel, perzik en tropisch fruit ook lavendel, rozemarijn en citrusolië. Dankzij deze ingredienten wordt overtollige olie en make-up weggesmolten en het uiterlijk van poriën geminimaliseerd om een ​​resultaat te leveren dat even grondig is als een dubbele reiniging.




De cleanser respecteert de delicate balans van je teint en ontdoet de huid niet van het nodige vocht, maar balanceert de hydratatieniveaus om het geconditioneerd en schoon te houden.

Ingrediënten:
Water, Glycerin, Stearic Acid, Myristic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Palmitic Acid, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Juniperus Mexicana Oil, Quillaja Saponaria Bark Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Hydrolyzed Avocado Protein, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Sterate, Polyquaternium-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Cocoyl Glycinate, Sodium Cocoyl Isethionate, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Hydrogentated Lecithin, Maltodextrin, Saccharide Hydrolysate, Butylene Glycol, Cholesterol, Peg-800, Polysorbate 20, Sh-Oligopeptide-1, Sh-Polypeptide-1, Sh-Oligopeptide-2, Sh-Polypeptide-22, Sh-Polypeptide-45, Sh-Polypeptide-8, Sh-Polypeptide-9, Disodium Edta, Sodium Benzoate.

Hoe te gebruiken?
Eerst je gezicht goed afspoelen. Doe wat van het product in je handpalm en laat het opschuimen met wat water. Breng daarna de cleanser aan op je huid met draaiende bewegingen. Daarna goed afspoelen.

De cleanser zit verpakt in een lichtroze tube met witte dop. Dankzij de tube kan je gemakkelijk het product doseren.

Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met dit merk en het is goed bevallen. Het product schuimt goed en voelt aangenaam aan op de huid. Mijn huid reageerde goed op de cleanser en was telkens goed schoon. Mijn huid voelde erna zacht aan. Ik ben benieuwd naar de rest van de producten van dit merk.

Saturday Skin is te koop bij Sephora.

Kenden jullie dit merk al?


Reacties