Gepersonaliseerde drinkfles van Smartphoto.be


Ik heb altijd graag wat te drinken bij, zeker wanneer we lang onderweg zullen zijn. Eerst had ik een Dopper maar deze ben ik jammmer genoeg kwijtgespeeld. Bij Smartphoto.be mocht ik een gepersonaliseerde drinkfles bestellen.

De gepersonaliseerde drinkfles is een lekvrije, dubbelwandige roestvrije aluminium fles met een roestvrije aluminium dop. 

In deze drinkfles kan je zowel warme als koude drankjes doen. Ideaal voor wanneer het heel warm is want je drank blijft tot 24u fris. Als het koud is kan je er je koffie of soep in doen en die blijft zeker 12 u warm. Handig en goed voor het milieu. Er wordt aangeraden om de fles met de hand af te wassen.

Het bestellen van de fles verliep heel vlot. Je kan kiezen voor enkel een foto of een tekst maar je kan ook voor een combinatie van de twee kiezen. Er staan heel wat voorbeelden om de site. Je hoeft enkel een voorbeeld te kiezen en één of meerder foto’s op te laden. Ik besloot om er gewoon een foto van Rui op te zetten. Enkele dagen na het bestellen had ik mijn drinkfles al ontvangen. 
De fles is heel stevig en kan je heel goed afsluiten. Mijn drankjes blijven er heel lang fris of warm in. De kwailteit van de foto is ook heel mooi. Ik heb heel tevreden over deze drinkfles.

Naast deze fles kan je bij Smartphoto.be ook terecht voor het gewoon afdrukken van foto’s, maar ook op canvas en dergelijke. Ook voor feestgelegenheden zoals geboortes, huwelijken of communies kan je bij hen terecht. Zeker eens een kijkje nemen op hun website.

De aluminium drinkfles is 26 cm hoog en 7 cm breed en heeft een inhoud van 50 cl. De gepersonaliseerde drinkfles kost € 24,95.


Gebruiken jullie herbruikbare flessen?

Reacties

  1. Leuk gedaan zo met die foto. Ook ideaal met een gezin met kids. Zo heeft iedereen zijn eigen drinkfles

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig ventje, toch. :-) Ik heb een aantal herbruikbare flessen: een FLASKE (volgens mij is dit er een?), twee Doppers en twee Bobbles, waarvan er eentje niet 100% lekdicht is ... :-/ Ik heb er ook altijd eentje op zak!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten