Sephora | Favorites Summer Essentials


Onlangs kreeg ik een mailtje dat ik als Sephora member 25 % korting kreeg bij aankoop vanaf 60 euro. Mijn oog viel meteen op de Sephora Favorites Summer Essentials, een tasje vol met zomerse producten. Vandaag laat ik jullie zien wat er in deze set zit.
De Summer Essentials set bevat 11 producten met verschillende trendmerken waarmee je een leuke zomer tegemoet kan. Er zitten producten in om de huid te hydrateren en exfoliëren, make-up voor een gebruinde look en volumineuze wimpers, een mooie nagellak en een zoute spray voor je haar! Kortom een alles voor een waarmee je helemaal strandproof bent.

Welke producten zitten er in deze set?

- The True Cream Aqua Bomb - Belif (10 ml)
- Hoola Mini Matte Powder Bronzer - Benefit Cosmetics (4 g)
- Surf Spray - Bumble And Bumble (50 ml)
- A-Beauty Scrub - Frank Body (20 g)
- Water Sleeping Mask - Laneige (15 ml)
- Face Sunscreen SPF 50 - Mimitika (10 ml)
- Nail Lacquer - Cajun Shrimp - OPI (3,75 ml)
- Flashpatch Hydrating Lip Gels - Patchology (4,7 ml - 1 paar)
- The Ritual Of Happy Buddha Foaming Shower Gel - Rituals (50 ml)
- Outrageous Volume Waterproof / Dramatic Volume Mascara in Ultra Black - Sephora Collection (15 ml – full size)
- Coco Cabana Cream - Sol De Janeiro (25 ml) Al deze producten zitten in een leuke roze toilettas waarin je ze mee kan nemen op vakantie. 
De Flashpatch Hydrating Lip Gels van Patchology heb ik intussen al gebruikt. Zo’n lipmasker vind ik raar om te gebruiken. Ik vind dat het nooit echt op zijn plaats blijft hangen. De geur van het lipmasker vond ik heel lekker. Erna voelden mijn lippen wel heel zacht aan. 
Ik ben vooral benieuwd naar het Water Sleeping Mask van Laneige en de Coco Cabana Cream van Sol De Janeiro.

De Summer Essentials kost € 38,00 en is te koop bij Sephora.

Welke producten gebruiken jullie graag in de zomer ? Van welk product uit deze set zouden jullie een review willen lezen?


Reacties

Een reactie posten