Tarte | Micellar Magic Makeup Remover & Cleanser


Dagelijks gebruik ik micellair water om mijn make-up te verwijderen. Meestal grijp ik naar die van Bioderma, maar toen ik de Micellar Magic van Tarte bij Sephora zag moest ik deze natuurlijk ook eens uittesten.

De Micellar Magic Makeup Remover & Cleanser is een milde gezichtsreiniger die waterproof en langblijvende make-up, overtollige olie en onzuiverheden verwijdert zonder het natuurlijke vocht van de huid te verminderen.



Het product bevat Babassu, een vochtrijk ingrediënt uit het regenwoud dat de huid voedt, hydrateert en kalmeert. Groene thee extract vermindert roodheid en moerbeiboom extract is een natuurlijke anti-oxidant.

Ingrediënten:
Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Poloxamer 184, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Citric Acid, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Disodium EDTA, Camellia Sinensis Leaf Extract, Morus Alba Root Extract.

Hoe te gebruiken ?
Breng royaal product aan op een wattenschijfje door meerder malen met het schijfje op het pompje te drukken. Ga daarna voorzichtig met het wattenschijfje over je gezicht om je make-up te verwijderen en je huid te reinigen. Je mag deze remover en cleanser ook op je ogen en lippen gebruiken. Afspoelen erna is niet nodig.



Dankzij het handige pompje heb je geen geknoei met het product. Het micellair water verwijdert gemakkelijk en grondig mijn make-up en zonder mijn huid uit te drogen. Het enige nadeel is de prijs.

Het micellair water is vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie, gluten en triclosan. Daarnaast is het product veganistisch en cruelty-free.

De Micellar Magic Makeup Remover & Cleanser is te koop bij Sephora en kost € 17,99. Sinds kort is het merk te koop bij Sephora in Frankrijk en Duitsland.

Gebruiken jullie micellair water?


Reacties

  1. Dat pompje ziet er inderdaad erg handig uit! Ik gebruik alleen geen micellair water, enkel Ultrabland van Lush en na het wassen een exfoliant of toner. Wij gaan volgende maand een weekendje naar Parijs en ik ga volgens mij weer zó veel Tarte inslaan bij Sephora!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten