Rene Furterer | Solaire Nourishing Repair Shampoo

 

Onlangs won ik op de Instagram pagina van Pharmamarket.be de Solaire Nourishing Repair Shampoo. Intussen heb ik deze al grondig getest en vandaag laat ik jullie zien of deze goed bevallen is.

De Solaire Nourishing Repair Shampoo is een voedende en herstellende shampoo die zich richt op beschadigd haar door blootstelling aan de zon, zout of chloor water. Haar romige structuur met een heerlijk, zonnig parfum ontwart het haar en geeft het zachtheid en glans.

De shampoo bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen. Het bevat een extract van jojobawas dat afkomstig is uit de dorre en warme gebieden van Arizona, Californië en Mexico. Jojoba werd in de traditionele geneeskunde omwille van zijn voedende eigenschappen gebruikt voor de regeneratie van het haar of om de gevolgen van psoriasis te verlichten. Daarnaast werd jojoba ook gebruikt als middel om wonden te helen en de huid en het haar te beschermen tegen de droogte van de woestijn. Cimentrio is een uniek natuurlijk complex uit de sojaboon, uitzonderlijk rijk aan proteïnen en lipiden. Het beschermt het haar en de hoofdhuid tegen agressieve omgevingsfactoren. Fosfolipiden zijn de biomimetica van de lipiden waaruit de celmembranen bestaan die in de diepste lagen binnendringen om ze te herstellen en om de cellulaire uitwisseling, bron van leven van het haar en de hoofdhuid, weer op te starten. 




Ingrediënten:
Water (aqua), sodium laureth sulfate, lauryl betaine, decyl glucoside, acrylates copolymer, benzoic acid, benzyl salicylate, bht, citric acid, cocamide mea, fragrance (parfum), glycine soja (soybean) oil (glycine soja oil), gkycine soja (soybean) sterols (glycine soja sterols), glycol distearate, glycolipids, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, laureth-10, oleth-10, phenoxyethanol, phospholipids, salicylic acid, simmondsia chinensos ( jojoba) seed oil (simmondsia chinensis seed oil), sodium benzoate, sodium chloride, sodium hydroxide, tocopherol, yellow 6 (ci 15985).

Je brengt een nootje shampoo aan op het vochtige haar. Verdeel het product met de vingertoppen over de vochtige hoofdhuid, masseer goed in en laat goed schuimen. Spoel daarna grondig uit (bij voorkeur met koud water).

Deze shampoo ruikt echt zalig. Het product schuimt veel en maakt mijn haar goed schoon. Mijn haar ziet erna veel gezonder uit, glanst meer en voelt lekker zacht aan. Ik ben heel tevreden over deze shampoo en benieuwd naar de rest van de Solaire lijn. Het was mijn eerste kennismaking met dit merk en het is mij goed bevallen.

De Solaire Nourishing Repair Shampoo is o.a. te koop bij Pharmamarket.be.

Gebruiken jullie een speciale shampoo na een dagje zonnen? Wat denken jullie over deze shampoo?


Reacties