Ikoo Infusions | Thermal Treatment Wrap Hydrate & Shine Haarmasker


Naast een gezichtsmasker probeer ik ook wekelijks een haarmaskertje te gebruiken. Onlangs viel mijn oog op de Thermal Treatment Wrap van Ikoo Infusions. Het voorbije weekend testte ik deze behandeling uit en vandaag kunnen jullie over mijn ervaring hiermee lezen. Benieuwd? Lees dan vlug verder.De Thermal Treatment Wrap biedt een intensieve verzorging aan voor uitgedroogd, dof of beschadigd haar. Dankzij de natuurlijke plantenextracten gecombineerd met warmtetechnologie maakt het beschadigd haar weer glanzend en gezond en beschermt het tegen toekomstige haarbreuk. Kamilleolie, macadamiaolie en honingextracten zorgen voor een diepe hydratatie en een langdurige, schitterende glans. De warmtetechnologie zorgt ervoor dat verzorging gemakkelijker op genomen wordt.


Hoe te gebruiken?
Maak het haar nat en dep het lichtjes droog. Pas de wrap zorgvuldig aan op het hoofd en klem grondig vast met de sticker. Laat gedurende 15-25 minuten inwerken en masseer regelmatig. Spoel je haar hierna grondig uit. Voor een optimaal resultaat wordt er aangeraden om het masker minstens 2-3 maal per maand te gebruiken.
Het haarmasker is gemakkelijk aan te brengen, maar bovenaan is het iets te groot vind ik. Het regelmatig masseren gaat ook heel vlotjes. Het product ruikt ook lekker. Na het uitspoelen is mijn haar gemakkelijk door te kammen. Het voelt zacht aan en glanst meer. Ik ben heel tevreden over dit haarmasker en denk wel dat ik het nog ga aanschaffen.

Het haarmasker kost € 3,95. Ik kocht het bij Rossmann, maar heb het ook al bij Kruidvat en Douglas zien liggen.

Gebruiken jullie een haarmasker? Welk kunnen jullie mij nog aanraden?


Reacties