Balea | Berry Smoothie Maske

 

Normaal gebruik ik bijna uitsluitend sheetmasks maar bij mijn laatste bezoekje aan de DM viel mijn ook op het Berry Smoothie Masker. Ik ben gek op blauwe bessen dus ik was benieuwd of dit masker ook zo lekker was, hahaha. Benieuwd?

Het Berry Smoothie Maske is een antioxiderend en verzorgend gezichtsmaker dat je ook nog eens een ontspannen gevoel geeft.



De antioxidantformule met panthenol, cranberry en quinoa-extract werkt effectief tegen vrije radicalen en ondersteunt zo de eigen bescherming van de huid tegen UV-gerelateerde omgevingsinvloeden. Natuurlijke lipiden van kokos en amandelolie zorgen voor een zijdezachte huid.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Coco-Caprylate, Cocos Nucifera Oil, Octyldodecanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Panthenol, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Pantolactone, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Citronellol, Sodium Citrate, Ci 77491. 

Hoe te gebruiken?
Breng het masker na het reinigen royaal en gelijkmatig aan op het gezicht. Laat het 10-15 minuten inwerken. Hierna verwijderen je het masker met een vochtig doekje. Er wordt aangeraden om dit masker 1 à 2 keer per week aan te brengen.


De romige crème is gemakkelijk aan te brengen en te verdelen. Er zit zeker genoeg product voor het hele gezicht in de verpakking. Na het verwijderen van het masker voelde mijn gezicht zacht en gehydrateerd aan. Oh en het ruikt ook nog eens lekker zoet.

Het masker is geschikt voor elk huidtype. Het bevat geen gluten, alcohol, aluminium, nanodeeltjes, parabenen, paraffine of mineralen. Het gezichtsmasker is pH-neutraal en veganistisch.

Het Berry Smoothie Masker is tijdelijke verkrijgbaar bij DM en kost € 0.40 voor 2 maskertjes.

Zijn jullie ook zo gek op bessen?

Reacties

  1. Grappig, ik heb gisteren toevallig ook een roze, zoet masker gebruikt in bad: Strawberry Souffle van 7th Heaven. Eigenlijk is het voor de droge huid, maar toch voelde het fijn aan. Ik hou trouwens meer van tubes, vind die toch iets fijner in gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh die kende ik nog niet. Die wil ik nu ook wel eens uitproberen

      Verwijderen

Een reactie posten