The Body Shop | Fuji Green Tea Essential Selection


Voor moederdag kreeg ik van mijn zoontje de Fuji Green Tea Essential Selection van The Body shop. Benieuwd wat er in deze cadeaubox steekt? Lees dan vlug verder.

De Fuji Green Tea Essential Selection deze cadeauset bevat douchegel, zeep, bodyscrub en hydraterende body butter en een bath lily. Deze vier producten zitten boordevol Community Trade-ingrediënten en is verrijkt met verzorgende groene thee uit Japan, een bron van antioxidanten. 
Fuji Green Tea™ Shower Gel (250ml)

De Shower Gel is een zeepvrije Body Wash met anti-oxidanten uit Japanse groene thee en Community Trade honing uit Ethiopië. De Body Wash reinigt en revitaliseert de huid. De Shower Gel gevat geen silicone, parabenen of gluten.Fuji Green Tea™ Body Scrub (50ml)

De scrub reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen. De Body Scrub bevat anti-oxidanten uit Japanse groene thee om dode huidcellen te verwijderen en de huid voor te bereiden voor verdere verzorging. 


                                       


Fuji Green Tea™ Body Butter (50ml) 

Een romige bodycrème, die rustgevend, verzachtend en vochtregulerend werkt en zorgt voor 24 uur hydratatie voor de normale tot droge huid. De Fuji Green Tea™ Body Butter is verrijkt met Community Trade shea boter uit Ghana, Community Trade soja olie en paranotenolie uit Brazilië en antioxidanten uit Japanse groene thee. 
Fuji Green Tea™ Exfoliating Soap (100g)

De Exfoliating Soap bevat met de hand geplukte groene thee blaadjes uit de Mount Fuji-regio in Japan en Community Trade shea boter uit Ghana. De zeep reinigt en revitaliseert de huid en verwijdert tegelijkertijd dode huidcellen. Als extra zit er nog een bath lily in die je kan gebruiken om de douchegel of zeep aan te brengen.
Ik moet toegeven dat ik eerst wat schrik had dat de geur mij tegen zou vallen. Ik had deze eigenlijk nog nooit eerder geroken omdat het mij niet echt aansprak maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verast ben.

De Fuji Green Tea Essential Selection is te koop bij The Body Shop.

Hebben jullie deze geur al ontdekt bij The Body shop?


Reacties

  1. Ahh, die geur is zo lekker! En zulke blokken zeep gebruik ik in feite enkel als handzeep. Fijn dat deze exfolieert, want dat kunnen (droge) handen uiteraard ook gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lijn heb ik ooit ook gehad. Niet mijn favoriete geur van TBS. Maar wel aangenaam. Ik vind dat TBS hele fijne producten heeft. Super dat je dit kreeg voor Moederdag. Ik kreeg helaas niets :-( buiten een dikke knuffel en een lief kusje. Maar daar was ik ook wel blij mee. Geniet van de producten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten