The Body Shop | Almond Milk Body Yoghurt


Mijn huid heeft regelmatig nood aan een hydratatieboost. Onlangs viel mijn oog op de Body Yoghurts van The Body Shop. Er zijn heel wat verschillende geuren en ik besloot de Almond Milk mee te nemen. 


De Almond Milk Body Yoghurt is een lichte gel-crèmeformule die meteen geabsorbeerd wordt en voor een 48 uur durende hydratatie zorgt. De crème is verrijkt met biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje en hyaluronzuur. De yoghurt heeft de zoete en nootachtige geur van amandelen. 





Ingredienten:
Aqua, Glycerine, Alcohol Denat., Dimethicon, Butyleenglycol, Parfum, Phenoxyethanol, Carbomeer, PEG-100 Stearaat, Glycerylstearaat, Butyrospermum Parkii Boter, Dimethiconol, Caprylylglycol, Natriumhydroxide, Natriumhyaluronaat, Prunus Amygdalus Dulcis Zaaduittreksel, Xanthaangom , Citroenzuur, dehydroazijnzuur.

De Body Yoghurt is heel dun qua structuur. De crème smeert gemakkelijk uit en trek heel snel in. Je mag deze zelfs op de vochtige huid gebruiken. Volgens hen kan je na 15 seconden al je kleren aantrekken. De yoghurt plakt ook niet. De crème voelt heel aangenaam en fris aan op de huid. Ideaal voor de droge huid en voor wie het niet voor een stevige body butter heeft. Zelfs al hebben ze een lichtere structuur ze voeden even goed als en body butter. De geur is heel zacht en niet overheersend.

De crème is 100% veganistisch en bevat geen minerale oliën en paraffine. Dit product is dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid.

De Body Yoghurts kosten € 10,00 en zijn te koop bij the Body Shop. 

Kennen jullie de Body Yoghurts al?

Reacties