Garancia | Pschitt Magique Corps


Vandaag een product met een leuke naam op de blog: de Pschitt Magique Corps van Garancia. Een peelingschuim dat je huid lekker zacht maakt zonder korreltjes. Benieuwd? Lees dan vlug verder. 


De Pschitt Magique Corps is een micropeeling voor het lichaam zonder schurende korreltjes of zuren. De actieve bestanddelen reinigen en scrubben de huid en laten deze regenereren. Ze verwijderen in alle zachtheid velletjes en bereiden de huid optimaal voor op andere producten uit je verzorgingsroutine. De actieve samenstelling bestaat uit een hydraterend kokosextract dat verkregen wordt door fermentatie, biologische eucalyptusbladeren en gestandaardiseerd extract van groene koffiebonen. 


Ingrediënten:
Aqua (water/ eau)*, glycerin*, coco-glucoside*, Eucalyptus globulus leaf extract*, caprylyl/ capryl glucoside*, Lactobacillus*, Cocos nucifera (coconut) fruit extract*, Coffea robusta seed extract*, Bacillus ferment*, papain*, algin*, propylene glycol, caprylyl glycol, parfum (fragrance), dehydroacetic acid, potassium sorbate, benzyl alcohol, citric acid, carbomer 1,2-hexanediol (*Natuurlijke oorsprong)





Hoe te gebruiken?
Breng het product aan op een droge huid en gebruik 2 pompjes schuim per te behandelen zone (benen, buik, armen en decolleté). Verdeel het product zachtjes masserend over de huid, te beginnen bij de benen en werk zo omhoog tot aan het decolleté. Laat 30 seconden inwerken en goed afspoelen. Er wordt aangeraden om een kuur van 3 tot 10 opeenvolgende dagen per maand te doen.

Dit schuim vind ik echt aangenaam om te gebruiken. Ondanks dat het een peeling is voel je echt geen enkel korreltje. Het schuim is heel zacht en maakt mijn huid ook heel zacht. Er bestaat ook een versie voor het gezicht en die zou ik ook wel eens uit willen proberen.

De Pschitt Magique Corps flacon bevat 200 ml.

Kenden jullie het merk Garancia al? Is dit product iets voor jullie?


Reacties

Een reactie posten