Treaclemoon | Nutmeg Coffee Cake Handcreme


Onderweg naar onze skivakantie zag ik dat mijn handcrème vergeten was. De dagen ervoor had ik al last van droge handen dus ik had er echt wel eentje nodig. Net voor we Duitsland gingen verlaten maakten we een tussenstop bij een DM. Daar besloot ik de Nutmeg Coffee Cake van Treaclemoon mee te nemen. 


De voorbije jaren heb ik al heel wat producten gekocht van Treaclemoon gekocht zoals de douchegels en scrubs maar nog nooit een van hun handcrèmes. Benieuwd of ik hier ook zo tevreden over ben.

De Nutmeg Coffee Cake Handcrème bevat abrikozenolie en vitamine E en zorgt voor een intensieve verzorging met langdurig effect.


De geur van deze crème is een mix van koffie en cake. Echt zalig. 

De verpakking is klein en ligt goed in de hand. Heel handig om in je handtas of zo te stoppen.

De handcrème is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Mijn handen voelen ook meteen weer zacht aan en ze ruiken ook nog eens lekker. Tijdens mijn vakantie kwam deze goed van pas.

Kenden jullie Treaclemoon al?

Reacties

  1. Heel benieuwd naar de geur! Ik kocht een hele tijd terug twee Treacle Moon-handcrèmes bij Etos, maar heb ze nog steeds niet gebruikt. Waren er volgens mij eentje met kokos en eentje met framboos.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handige verpakking en geur klinkt ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook maar dan in een andere geur, ik vind die ook zo lekker. Maar deze koffie en cake geur lijkt me ook hemels! <3 En inderdaad, het formaat is perfect voor onderweg. Mijne zit dan ook altijd in m'n tas :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten