Too Faced | Hangover 3-in-1 Primer


Vandaag een product dat al een hele tijd op mijn wishlist stond en ik vorig jaar in New York kocht: De Hangover 3-in-1 Primer van Too Faced. Deze is geïnspireerd op de klassieke Hangover Primer maar is zoveel meer en daar vertel ik jullie vandaag meer over.

De Hangover 3-in-1 Primer van Too Faced is een multitasking product met kokoswater dat niet alleen de huid verfrist en hydrateert, maar ook verzacht, gladmaakt en de huid oplicht om een stralende look te creëren.




Je kan deze spray op 3 manieren gebruiken:
Prime : breng het product aan op een gereinigde huid voordat je je make-up aanbrengt.
Set: gebruik de spray na het aanbrengen van je make-up zodat deze de hele dag mooi blijft.
Refresh: je kan de spray gebruiken gedurende de dag om je huid op te frissen.

Voor gebruik moet je eerst de flacon goed schudden en dan 10 cm van je gezicht houden om het product op te sprayen.

Ingrediënten:
Aqua/Water/Eau, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrogenated Starch Hydrolysate, AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Glycerin, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Maris Aqua/Sea Water/Eau De Mer, Cocos Nucifera (Coconut) Water/Cocos Nucifera Water, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium PCA, Urea, Panthenol, Yogurt Powder, Trideceth-9, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice/Cocos Nucifera Fruit Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trehalose, Fragrance/Parfum, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Ik gebruik deze spray vooral na het aanbrengen van mijn make-up, zodat deze mooi blijft zitten. Het zorgt ervoor dat mijn make-up ook mooi egaal wordt en blijft ook echt de hele dag op zijn plaats zitten. Mijn huid voelt ook de hele dag gehydrateerd aan. De spraykop verdeeld het product goed over je gezicht. Het ruikt en voelt fris aan op de huid. Ik heb een travelsize flacon die je gemakkelijk in je handtas kan steken om je overdag op te frissen.

De Hangover 3-in-1 Primer travelsize kost $ 15,00 en is o.a. te koop bij Sephora.
 

Gebruiken jullie een setting-spray of iets dergelijks? 

Reacties

  1. Klinkt niet slecht! Ik gebruik nog steeds de Rainforest of the Sea 4-in-1 Setting Mist van Tarte die jij, als ik het me goed herinner, ook hebt. ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat klinkt deze goed! En wat is New York een super stad hé?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Al veel goeds gehoord over deze setting mist, zou hem graag willen testen. Vind de vormgeving van dit merk altijd zo leuk, super cute!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten