Kruidvat | Skin Science Firming Anti-Age Eye Gel


Omdat ik een gevoelige en droge huid heb onder mijn ogen ben ik genoodzaakt om elke dag een oogcrème te gebruiken. Ik wissel graag eens af en toen ik de Skin Science Firming Eye Gel bij Kruidvat zag staan besloot ik deze eens uit te testen. 


De Skin Science Firming Anti-Age Eye Gel vermindert tekenen van vermoeidheid en veroudering in de gevoelige zone rond je ogen. 


De Eye Gel bevat het actieve ingrediënt Mimox wat schade aan de huidcellen voorkomt en de synthese van hyaluronzuur stimuleert en zo voor een goede vochtbalans zorgt. Daarnaast bevat het ook het natuurlijke Kudzu-extract, dat effectief werkt tegen de vrije radicalen en daarmee oxidatieve stress tegengaat. Deze gel zorgt voor een frisse, stralende en expressieve oogopslag.

De egaliserende en huidkalmerende eyegel is ongeparfumeerd en geschikt voor elk huidtype maar richt zich vooral naar de ouder wordende / rijpere huidjes. 
Je mag deze zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken. Omdat het een gel is gebruik ik deze Eye Gel enkel ‘s avonds. ’s Morgens gebruik ik liever een product dat snel intrekt zodat ik snel erna mijn make-up kan aanbrengen.

De gel voelt aangenaam en fris aan op mijn huid. Als je het in de koelkast bewaart kan dit helpen de vermoeide huid nog beter oppeppen.Je hebt maar een klein beetje van het product nodig. De huid onder mijn ogen voelt gehydrateerd en zacht aan. Het enige nadeel is dat de gel in een potje zit en niet in een tube en dat maakt het natuurlijk minder hygiënisch.

De Skin Science Firming Anti-Age Eye Gel kost € 5,29 en is te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie een oogcrème/gel? Welke kunnen jullie aanraden?


Reacties