Balea | Happy Macarons Sheetmask


Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens een sheetmask van Balea gereviewd heb. Vandaag is het Happy Macarons Sheetmask aan de beurt. 

Het Happy Macarons Sheetmask richt zich op de huid die nood heeft aan vochtigheid en het regenereren van de huid. Het masker bevat hyaluron om fijne lijntjes te verminderen en bosbes-extracten die als anti-oxidanten werken. Sheaboter heeft weer een verzachtende, herstellende & verzorgende werking voor de huid. Daarnaast geeft het masker de huid nog een intensieve hydratatie boost.




Hoe te gebruiken?
Vooraleer je het masker op je gereinigde huid aanbrengt moet je het gaasnetje verwijderen. Plaats daarna het masker op je gezicht en laat 10 à 20 minuten zitten. Het resterende serum kan je zachtjes inmasseren. 




Meestal ruiken sheetmasks allemaal hetzelfde maar deze heeft een frisse zoete geur. Heel aangenaam als je het maskertje op hebt. Het maskertje is goed doordrenkt met product maar toch drupt het niet. Het masker voelt heel aangenaam en fris aan op de huid. Mijn gezicht voelde heel gehydrateerd en zacht aan. Wat ook leuk is is dat maskertje een blauw/paars kleurtje heeft en niet gewoon wit is zoals de meeste sheetmasks. Ik ben heel tevreden over dit maskertje.

Het masker is geschikt voor alle huidtypes en bevat geen parabenen, paraffine of minerale oliën.

Het Happy Macarons Sheetmask kost € 1.75 en is te koop bij DM.

Is dit maskertje iets voor jullie?

Reacties

  1. Haha, wat een leuk masker! Hij ziet er heerlijk uit :) En niet duur ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze is inderdaad heerlijk en door het lekkere geurtje is deze nog heerlijker.

      Verwijderen

Een reactie posten