Apivita | Express Beauty Cucumber, Pumpkin & Royal Jelly


Vorige week liet ik jullie al enkele haarmaskers zien van het Griekse merk Apivita. Vandaag zijn de gezichtsmaskers aan de beurt.Er waren heel wat verschillende soorten en ik ging voor de Cucumber, Pumpkin en Royal Jelly. 


Cucumber

Het Cucumber masker is een intensief hydraterend masker dat je huid verwent en verzorgt. Komkommer, de meest vochtrijke groente van het mediterrane dieet, bestaat uit 97% water en zorgt voor onmiddellijke frisheid en hydratatie. Ook aloë vera, hyaluronzuur en Griekse tijmhoning hydrateren in de diepte en verfrissen de huid. Jojoba-olie, avocado, sheaboter en vitamine E voeden diep. Calendula en panthenol kalmeren en verzachten de huid en een essentiële olie van Geranium verjongt. De antioxidant Grieks bergthee-infusie wordt gebruikt in plaats van water. 


Hoe te gebruiken?
Breng een dunne laag aan op het gereinigde gezicht en vermijd daarbij het gebied van de ogen. Laat het product inwerken gedurende 10 minuten. Was het masker vervolgens grondig af met lauw water.

Pumpkin 


Dit gezichtsmasker met pompoen, de favoriete herfstgroente in de mediterrane zone, welke bekend is om zijn effectiviteit in detox diëten, is ideaal voor huidontgifting. Hetis een rijke formulering met 95% natuurlijke ingrediënten. Pompoenenzymen exfoliëren de huid zachtjes en verwijderen vuil en dode cellen, wat de huid weer doet stralen. Witte klei absorbeert overtollige talg en vermindert de verschijning van poriën. Dankzij pompoenpittenolie, sheaboter, Griekse tijmhoning en hyaluronzuur wordt de huid gelijkmatig gehydrateerd en zacht. Essentiële oliën van citroen en gember stimuleren en verjongen de huid. Water wordt vervangen door een Griekse bergthee-infusie met antioxiderende werking.


Hoe te gebruiken?
Breng een rijke laag aan op een schone huid en vermijd de huid rond de ogen. Laat het 10 minuten intrekken, verwijder het overtollige masker met een vochtig wattenschijfje en spoel het daarna goed af met water. Gebruik 1-2 keer per week.

Royal Jelly 


Dit verstevigend en herstellend gezichtsmasker met royal jelly, het "elixer van het leven" dat het hele lichaam stimuleert, is zeer gunstig voor de huid. Een rijke formulering met 97% natuurlijke ingrediënten. Griekse royal jelly verjongt de huid terwijl het Ziziphus-extract een natuurlijk liftend effect heeft. Griekse tijmhoning, olijfolie, sheaboomboter, hyaluronzuur en tarweproteïnen verzachten en vernieuwen de huid. Etherische olie van Neroli versterkt de huid. De antioxidant Grieks bergthee-infusie wordt gebruikt in plaats van water.

Hoe te gebruiken?
Breng een rijke laag aan op een schone huid en vermijd de huid rond de ogen. Laat het masker 10 minuten intrekken. Verwijder het overtollige masker met een vochtig wattenschijfje en spoel het daarna goed af met water. Gebruik 1-2 keer per week.

Alle maskers zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes.

Natuurlijk heb ik alle drie de maskertjes getest. Ze hebben allemaal een andere structuur. De jelly voelt zoals de naam al doet vermoeden gelachtig aan. De structuur van het pompoenmasker is wat dikker maar toch gemakkelijk uit te smeren. Het komkommermasker voelt dan weer aan als een zachte crème met een frisse geur.

De maskers voelen goed aan op de huid en doen wat ze moeten doen. Mijn huid voelde telkens heel gehydrateerd en zacht aan. Mijn favoriet uit de drie maskers is het pumpkin masker. 


De Express Beauty maskers kosten € 3,50 en ze zitten twee maskers in een verpakking. Er waren nog veel soorten en die wil ik zeker ook eens uittesten.

Kenden jullie het merk Apivita al?


Reacties

Een reactie posten