Opgeruimd staat netjes met een mooie speelgoedbox


Met een peuter in huis, slingert hier de laatste tijd heel wat speelgoed rond en zo’n plastic opbergbakken vind ik nogal rommelig overkomen. Onlangs kreeg ik een mailtje van Emob of ik iets leuks wou uitkiezen.  


Emob is ooit begonnen als een webshop voor kinderkamers en intussen zijn ze uitgegroeid tot een volwaardige interieurshop waar je alles vindt om van je huis een echte thuis te maken. Baby- & kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, woon- & eetkamers, bureaus, decoratie & verlichting, maar ook tuinmeubelen & -accessoires, barbecues en speelgoed.

Eerlijk gezegd kende ik deze online webshop nog niet, dus snuffelde ik wat rond op hun site. Daar stootte ik op de speelgoedkisten. Er stonden heel wat verschillende soorten op en mijn oog viel op eentje met een afbeelding van een brandweerwagen, een tractor en een vrachtwagen op. Helemaal Rui zijn ding. 


Na mijn bestelling ontving ik enkele dagen later de speelgoedkist. De levering is heel correct en snel verlopen. We moesten deze zelf nog in elkaar zetten maar door de duidelijke handleiding was dit in 10 minuten geklaard.

De kist is gemaakt van MDF en is 60 cm lang, 40 cm diep en 40 cm hoog.

De kwaliteit ziet er goed uit. De randjes zijn mooi afgerond waardoor kleintjes er zich geen pijn aan kunnen doen. Rui is heel tevreden met zijn speelgoedkist. Hij kan er zijn speeltjes mooi in opbergen en de kist staat ook nog eens mooi in zijn kamer.

De Opbergkist Traffic kost € 54,95 en is te koop op hun website emob.be


Kenden jullie Emob al?

Reacties

 1. Zou ik best wel ook kunnen gebruiken eigenlijk. Hier slingert echt heul veel speelgoed rond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja veel leuker dan die plastic bakjes inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg. Dit is helemaal mijn ding. Ik heb zelf geen kinderen maar mocht ik kinderen hebben, dan zou ik zoiets zeker aanschaffen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende het merk inderdaad wel, en dit is een hele mooi speelgoedkist om te zien. En alle rommel is mooi uit het zicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah ziet er heel erg leuk uit, al vind ik hem wel aardig prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja mijn dochter doet het speelgoed van ons kleinkind meestal ook in een soort van boxen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je zo snel deze speelgoedkist hebt gevonden. Die is zeker leuk en als Rui die ziet, ruimt die alles meteen daarna op. Niet? ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is inderdaad een fijne én leuke oplossing voor al het rondslingerende speelgoed :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten