Innisfree | Pore Clearing 3-step Program with volcanic cluster


Innisfree is een merk waar ik al heel lang naar benieuwd was. Ze zijn vooral gekend voor hun sheetmasks maar hebben ook andere producten in hun gamma. In New York kwam ik een Innisfree winkel tegen en kon het natuurlijk niet laten om eens rond te snuffelen. Mijn aandacht ging uit naar het Pore Clearing 3-step Program en vandaag laat ik deze aan jullie zien.


Het Pore Clearing 3-step Program is een driestappen programma om oliën te absorberen en oneffenheden te verwijderen met de kracht van de vulkanische klei van Jeju. Het stappenplan pakt vuil en olie aan met vulkanische clusters, of micro-absorberende deeltjes die klein genoeg zijn om in de poriën te komen. De klei zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt en weer zuiver en schoon is.




Stap 1

Stap 1 draait rond het open van de poriën om zo gemakkelijker het ‘vuil’ te kunnen verwijderen. Na het reinigen van je huid breng je de ‘Open’ strip aan op je neus. Na 15 à 20 minuten mag je deze strip verwijderen.

Ingrediënten:

Water, Isostearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Triethanolamine, Polysorbate 60, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Peg-100 Stearate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Glucoside, Methyl Glucose Sesquistearate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract.

Stap 2

Stap 2 zorgt voor het intensief verwijderen van de zwarte puntjes en andere onzuiverheden. Maak de neus vochtig met wat water. Verwijderen de plastic folie van de ‘Remove’ strip met droge handen en breng de strip aan op je vochtige neus. Na 15 à 20 minuten is de strip opgedroogd en kan je deze zachtjes verwijderen.

Ingrediënten:

Water, Pvp, Charcoal Powder, Dimethicone Copolyol, Vp/Va Copolymer, Kaolin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Volcanic Ash, Silica.

Stap 3

Stap 3 zorgt er voor dat de poriën weer sluiten. Verwijder de plastic van de ‘Close’ strip en breng deze aan op je neus. Verwijder de strip na 10 à 15 minuten en masseer het overgebleven serum zachtjes in.

Ingrediënten:
Water, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Trehalose, Phenoxyethanol, Panthenol, Carbomer, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Potassium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Allantoin, Disodium Edta, Bambusa Vulgaris Extract, Volcanic Ash, Silica, Sodium Hyaluronate, Camell Ia Sinensis Leaf Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Orchid Extract, Camellia Japonica Leaf Extract

Wat vond ik ervan?
De strip van het eerste masker vond ik nogal vochtig. Ik had de hele tijd de indruk dat het masker van mijn neus ging vallen omdat het nogal zwaar was. De tweede strip haalde veel vuil weg. Normaal gezien als ik een neusstrip gebruik wordt er maar een klein deel van de vuiligheid weggehaald maar bij deze strip had ik echt de indruk dat er veel weggehaald was. De laatste strip voelde aangenaam aan op de neus. Jammer dat maar 1 stuk gekocht heb want ik ben heel tevreden over dit driestappenprogramma.

Het Pore Clearing 3-step Program with volcanic cluster kost $ 3,00.

Gebruiken jullie vaak neusstrips?

Reacties

  1. Ah dat is wel jammer, als hij zo nat is. Wel fijn dat hij zoveel weghaalt, dat is uiteindelijk waarvoor je hem gebruikt. Ik ga hem onthouden, want ik ben wel benieuwd nu :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten