Huangjisoo | British Rose Hydrating Mask


Een tijdje geleden zag ik een oproepje op Facebook van Roos met witte Stippen om maskertjes van Huangjisoo uit te testen. Wie mijn blog volgt weer dat ik gek ben op maskertjes en heb natuurlijk gereageerd op het oproepje. Een tijdje later kreeg ik een berichtje van Babs, de eigenares dat ik het British Rose Hydrating Mask mocht uittesten. 

Het British Rose Hydrating Mask bestaat voor 98% uit plantaardige stoffen zoals rozenwater, Squalene en kamille. Rozenwater hydrateert de huid en verzacht de gevoelige huid. Squalene is een bestanddeel dat wordt gewonnen uit olijven, dat vuil uit de huid afgeeft en de huid elastisch en glanzend maakt. Kamille-extract van het eiland Hvar kalmeert en hydrateert de huid. Dit Koreaanse masker koelt en hydrateert de vermoeide huid en laat je stralen.




Ingrediënten:
Water, Glycereth-26, Rosa Centifolia (Cabbage Rose) Flower Water, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Polyglutamic Acid, Laminaria Japonica Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Polygonum Multiflorum (He Shou Wu) Root Extract, Angelica Gigas Root Extract, Squalane, Panax Ginseng Root Extract, Butylene Glycol, Rubus Coreanus Fruit Extract, Cinnamonum Cassia Bark Extract, Propanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Morus Alba (White Mulberry) Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Iris Florentina Root Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Coco-Caprylate, Yeast Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Scutellaria Baicalensis (Baikal Skullcap) Root Extract, Equisetum Giganteum Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Cimicifuga Dahurica Root Extract, Tocopheryl Acetate, Beta-Glucan, Pulsatilla Koreana Extract, Xanthan Gum, Hydrolyzed Extensin, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Pelargonium Graveolens Flower Oil, Arginine, Hydrogenated Lecithin. 


Huangjisoo is een merk dat niet op dieren test en als het niet uit de natuur komt dan stoppen ze het niet in hun producten. Elk masker bevat het Tremella Fuciformis-Extract (paddenstoelenextract), dat een vochtretentie heeft van 120% of meer dan hyaluronzuur. 

Hoe te gebruiken?
Nadat je je huid goed gereinigd hebt breng je het masker aan op je huid. Je mag dit masker 20 à 30 minuten laten zitten. Na het verwijderen kan je het overblijvende serum zachtjes inmasseren in de huid.

Het masker voelt heel vochtig aan als je het uit de verpakking haalt maar drupt helemaal niet, ook niet tijdens het dragen van het masker. Omdat er insneden zijn kan je het masker gemakkelijk aan je gezichtsvorm aanpassen. Hierdoor blijft het ook mooi op zijn plaats zitten. Het masker heeft een fijne structuur en voelt als een tweede huid aan. Mijn huid voelde heel zacht en gehydrateerd aan, zelfs de dagen erna nog. Ik kan het zeker aanraden en ben benieuwd naar andere maskertjes van dit merk. 





Dit masker is geschikt voor de normale tot droge huid. Het merk doet hypoallergene testen en de maskers kunnen gebruikt worden op de meest gevoelige huid.

Roos met witte Stippen 


Bij Roos met witte Stippen kan je terecht voor natuur-en diervriendelijke verzorgingsproducten, make-up en schoonmaakmiddelen. Aan de foto’s te zien op hun facebookpagina hebben ze echt hele leuke spullen en als ik eens in de buurt ben ga ik zeker eens binnen springen. Ze doen ook toffe workshops.

Roos met witte Stippen kan je terugvinden in Nieuwstraat 128 in 2440 Geel.

Kenden jullie het merk Huangjisoo al?


Reacties

  1. Ik kende het merk nog niet, maar ik zou het wel graag willen uitproberen, want het klinkt erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hydrateren klinkt altijd heel verstandig vind ik. Dit lijkt me een prima masker. Het merk kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt als een fijn masker. Ken het merk niet,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog nooit van gehoord over dit merk. Dit lijkt me een fijne masker

    https://dhini.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat klinkt echt als een heerlijk mask, deze merk ken ik nog niet xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit merk kende ik nog niet. Bedankt voor het delen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten