Catrice | Fresh Nude Collection oogschaduwpalette


Een tijdje geleden ontving ik een pakketje met allerlei producten van Cartrice voor bloggende mama’s. In dat pakketje zat het The Fresh Nude Collection Eyeshadow Palette. De kleurtje hiervan spraken mij meteen aan en een review hierover mag dan ook niet ontbreken.

Het The Fresh Nude Collection Eyeshadow Palette in 010 Newly Nude bestaat uit drie kleuren highlighter oogschaduw, één met een metallic en twee met een holografisch effect. De rest van de kleurtjes zijn mat. De kleuren zorgen voor een open en frisse blik wat elke mama wel kan gebruiken denk ik. Zeker als je de highlighter aanbrengt in je binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauwen.

Het palette is gemaakt van stevig plastic. Het is doorzichtig waardoor je meteen ziet welke kleuren er allemaal inzitten. 

Ook bij dit palette is de pigmentatie weer top zoals je op de foto’s kan zien. Alleen de bronzer is wat te donker voor mij maar voor de rest zijn de kleuren in dit palletje helemaal mijn ding. Ik gebruik vooral de combinatie van de donkerste kleur met het tweede kleurtje. Voor mij mocht er eigenlijk nog een glitter of metallic kleurtje extra bij zitten. De oogschaduwen zijn gemakkelijk uit te blenden en blijven de hele dag mooi zitten.

Het Fresh Nude Collection oogschaduwpalette kost € 4,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

Welke kleuren oogschaduw verkiezen jullie?


Reacties

Een reactie posten