The Happy Planner


Als mama en blogger is het belangrijk om goed te plannen. Ik gebruikte al een agenda en omdat het nieuwe jaar weer bijna in zicht was was ik op zoek naar een nieuwe planner. Ik dacht eerst een bullet journal te gebruiken maar ik vrees dat ik niet echt te tijd ga hebben om alles te kunnen maken op voorhand. In New York kwam ik de Happy Planner tegen. De Happy Planner is een aanpasbaar disc-gebonden planningssysteem dat uw liefde voor creativiteit combineert met uw behoefte voor organisatie! Eerst kies je het soort planner dat je wil gebruiken, pas deze aan naar je eigen smaak en dan kan je beginnen uitbreiden met bijvoorbeeld stickers of washitape om het wat leuker te maken maar dat hoeft natuurlijk niet.

The Happy Planner is verkrijgbaar in drie groottes en ik besloot voor de grootste de Big te gaan. Deze kan ik gemakkelijk op mijn bureau leggen. 


Per maand heb je eerst een overzicht van de hele maand gevolgd door een weekoverzicht verspreid over twee pagina’s. Omdat ik de grote versie heb heb ik ook veel plaats om te noteren. Ik deel de dag in in mijn gewone agenda, to do en dan een vakje voor mijn blog. Het leuke is dat je er gemakkelijk pagina’s aan kan toevoegen. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar maar er waren er jammer genoeg geen meer beschikbaar in deze winkel. Intussen heb ik er al enkele online besteld.

Gebruiken jullie een planner, zo ja dewelke? Zouden jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te nemen in mijn planner om te zien hoe mijn spreads er uitzien?


Reacties

 1. Ik heb de happy planner ooit in huis gehad, maar heb hem toch teruggestuurd. Ik vond hem prachtig, maar hij was voor mij toch niet zo geschikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ieder zijn smaak natuurlijk. Wat voor de ene werkt werkt daarom niet voor de andere.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke planner is dit, heel overzichtelijk en ik houd ook van de kleurtjes! Ik ben wel heel benieuwd hoe je spreads eruit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral de kleurtjes trokken mij aan want er was zo veeeel keuze

   Verwijderen
 3. ik hou van planners. zelf heb ik altijd een Bulletjournal of een ander schrift waarin ik dingen plan. ik ben echt een lijstjes mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goeie planner moet je liggen he... dat is heel persoonlijk. ik ben wel zo iemand die zo'n dingen super graag koopt, maar er dan helaas niet optimaal gebruik van maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een handige planner. Ziet er heel leuk uit en super handig dat je ook nog pagina's aan kunt toevoegen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, die lijkt me wel leuk! Een bulletjournal heb ik al vaak aan gedacht, maar nog niet in begonnen, kruipt best ook veel tijd in, denk ik. Dan is dit misschien ene tussenoplossing! Ik ben sowieso wel fan van agenda's! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik ook want ik wil dan echt dat die zo heel mooie versierd is en zo en denk echt niet dat ik de tijd daarvoor ga hebben

   Verwijderen
 7. lijkt me erg leuk. ik vind het best lastig om een goede planner/agenda te vinden. misschien is dit wel wat

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een goede planner is echt zo belangrijk! Ik zou niet zonder kunnen =D
  Deze is echt wel héél cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Handig! Eigenlijk gebruik ik helemaal geen planner... Best slecht misschien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er mooi uit! Ik heb dit jaar zelf een planner voor mijn blog in elkaar geknutseld.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb een bullet journal, helemaal naar eigen wens in te delen. Wat mij betreft ideaal, maar gaat inderdaad wel wat tijd in zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er nu toch eentje gemaakt voor enkel mijn blog. Gewoon iets simpel

   Verwijderen
 12. De planner ziet er mooi uit. Ik gebruik idd een planner. De afgelopen 2 jaar ben ik telkens van planner gewisseld omdat de planner het toch net niet was en ik er geen optimaal gebruik van maakte. Nu gebruik ik een law of attraction planner.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Handig ik heb zelf ook een soort planner op me buro

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten