Alex Steinherr x Primark | Sleep Spa


Op de laatste Oona Beauty Day maakte ik kennis met de producten die Alex Steinherr samen met Primark ontwikkeld heeft. De producten klonken veel belovend dus bij mijn volgend bezoekje aan Primark gingen er enkele mee in mijn mandje. Er zijn verschillende lijnen en vandaag laat ik jullie zien wat ik van de producten van de Sleep Spa lijn vind. 

Alessandra Steinherr is één van de bekendste redacteurs in de beautybranche en een expert op het gebied van huidverzorging. Samen met Primark heeft ze twee jaar samengewerkt om de producten te ontwikkelen. Van het praten over ingrediënten en concepten tot een bezoek aan de fabriek en het ontwerpen van de verpakkingen. 


“De volledige lijn bestaat uit 20 fijne, superinnovatieve huidverzorgingsproducten. Elk product is op zichzelf al een held die huidproblemen en de impact van stressfactoren aanpakt.”

Every Night Eye Mask

Het Every Night Eye Mask bevat een anti-zwellings en anti- donkere kringen complex dat vermoeide ogen tegen gaat. Het product bevat actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur, kamille en wilgenroosjeskruid wat fijne lijntjes vermindert en de huid rond de ogen verzacht. Je brengt dit oogmasker al deppend aan op de huid rond de ogen. Wel opletten dat er geen product in je ogen komt.

Het Eye Mask kost € 5,00 voor een flesje van 16 ml.

Sleeping Face Mask

Het Sleeping Face Mask zorgt ervoor dat je huid herstelt tijdens de nacht door het hydratatie level te herstellen. Het masker bevat actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur, kamille en wilgenroosjeskruid die geschikt zijn voor alle huidtypes. Je gebruikt dit masker ‘s avonds na het reinigen van je huid. Breng het masker aan en masseer het product in.

Het Face Mask kost € 6,00 voor een tube van 50 ml.

Buiten sheetmasks had ik nog niet eerder verzorgingsproducten gekocht bij Primark dus ik wist niet echt wat ik mocht verwachten. Beide producten zijn gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren. Ze voelen ook goed aan op de huid. ’s Morgens voelde mijn gezicht zacht aan en mijn huid zag er ook goed uit. Ik ben heel tevreden over deze producten.

Naast deze twee producten zit er in de Sleep spa-lijn nog een Overnight-lippenmasker en een One-Step Night-reiniger.

Binnenkort kan je nog reviews verwachten van de andere lijnen die Alex Steinherr met Primark ontwikkelde.

Zeggen deze producten jullie iets?


Reacties

  1. Ik behoor geloof ik niet echt tot de doelgroep van de Primark, maar zijn zo te lezen goede betaalbare spullen. Goede review van je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat ze goed werken! Ik lees positieve dingen over hun make-up en skincare. Tijd om weer eens langs te hoppen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten