Shoplog | Lush Kerst


Nog een collectie waar ik tijdens de feestdagen naar uitkijk is die van Lush. Onlangs was ik in Antwerpen en besloot ik eens de Lush winkel binnen te springen om te kijken wat er dit jaar in de collectie zit. Ik heb ook nog enkele dingen gekocht die niet van de kerstcollectie zijn. Vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht heb.



Candy Cane Bubble Bar 


De Candy Cane Bubble Bar is een rood/witte bubble bar in de vorm van een candy cane. Zo leuk. De candy cane bevat de frisse geur van Siciliaanse limoen- en bergamotoliën. Deze bubble bar kan je verschillende keren gebruiken. Je houdt deze eventjes onder de kraan en daarna laat je deze weer opdrogen. Je krijgt veel schuim en oranje/rood water. De Candy Cane Bubble Bar kost € 5.50.


Snow Fairy Jelly Bomb


Snow Fairy is één van mijn favoriete geuren van Lush en ik ben zo blij dat ze vorig jaar een bath bomb van gemaakt hebben. De geur is heel zoet en doet denken aan suikerspinnen en roze kauwgumballen. De glibberige, verzorgende jelly maakt je huid zacht. Deze Jelly Bomb smijt je gewoon in het water en je krijgt roze schuim. De Snow Fairy Jelly Bomb kost € 6.95.

Candy Mountain Yule Log Bubble Bar


Deze bubble bar trok mij ook aan vanwege de zoete geur. De top van deze Candy Mountain bevat poeltjes vanille, gevuld met Fair Trade, biologische cacaoboter en Fair Trade sheaboter. Hiervan breek je een stukje af en verkruimel het onder het lopende water. Resultaat is een bad met veel schuim en oranje/rood water. De 
Candy Mountain Yule Log Bubble Bar kost € 5.50.

Milky Bath Bubble Bar


Het was de laatste Milky Bath Bubble Bar in de winkel dus die moest ik zeker ook eens uitproberen. Opwekkende sinaasappelolie en verzorgende sojamelk trakteren je op een flinke dosis vrolijkheid. De biologische cacaoboter, glycerine en het maïsmeel zorgen voor een extra zacht velletje. Verkruimel de Bubble Bar onder stromend water en je krijgt een bad vol met schuim. De Milky Bath Bubble Bar kost € 5.95.

Think Pink Bath Bomb


Think Pink Bath Bomb bevat verzachtend maïsmeel en luxe vanille wat zorgt voor schuim met een sensueel zoete geur. Het water kleurt prachtig fuchsia met glitters. Deze bath bomb kan je één keer gebruiken. De Think Pink Bath Bomb kost € 6.25.

Het melkflesje heb ik intussen al gebruikt. Ik heb maar een klein stukje afgebrokkeld en had al veel schuim. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. De Think Pink Bath Bomb had ik eens eerder gekocht en vond deze zalig. Ik ben heel benieuwd naar de Candy Mountain Yule Log Bubble Bar en de Candy Cane.

Gebruiken jullie producten van Lush?

Reacties

  1. Ik ben verslaafd aan Lush, dat is geen geheim. :-P Volgens mij ben ik trouwens een van de enigen die Snow Fairy niet kunnen uitstaan. Véél te zoet voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben geen grote Lush fan, sommige producten vind ik wel lekker, maar van sommige producten vind ik de geur te heftig. De uitstraling vind ik wel geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken dit eigenlijk niet. Hebben ze enkel badprodukten of ook nog andere produkten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor, ook lichaams-en gezichtverzorging, haarproducten, enz..;

      Verwijderen
  4. Wat een leuke aankopen heb je gedaan zeg. Ik heb laatst ook de milky bar gekocht en ik ben er zo benieuwd naar! Candy Mountain Yule Log is echt een favoriet van mij, love die geur!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten