Belif | The Magical Land of Moisture Cracker


Belif is een merk waar ik al een hele tijd benieuwd naar was. Bij Sephora.fr kwam ik een leuk setje in de vorm van een kerstcracker tegen waarin verschillende mini producten van dit merk zitten. Ideaal om uit te testen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van de producten vind. 




The Magical Land of Moisture Cracker bevat :

- Creamy Cleansing Foam Moist 30 ml
- Bergamot Herbal Extract Toner 20 ml
- Hungarian Water Essence 10 ml
- Moisturizing Eye Bomb 5 ml
- The True Cream - Aqua Bomb 10 ml 




Creamy Cleansing Foam Moist

Creamy Cleansing Foam Moist is een romige schuim cleanser die make-up en onzuiverheden zacht en effectief verwijdert en de huid hydrateert. Het bevat een unieke mix van beproefde apothekerskruiden die rijk zijn aan vitamine C: alsem om puistjes te voorkomen, zeepbessen te ontgiften en een zachte vlag om te reinigen en te verzachten. Deze botanische ingrediënten zijn effectieve, natuurlijke, zachte en niet-strippende reinigingsmiddelen. Ideaal voor de normale tot droge huid.

Hoe te gebruiken?

Neem een beetje product de grootte van een hazelnoot in je handpalm en doe er wat water bij zodat het schuimt. Masseer dit zachtjes in in de huid en spoel af met lauw water. Je mag deze foam mist dagelijks zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken.

Bergamot Herbal Extract Toner 


De Bergamot Herbal Extract Toner heeft een unieke gel-vloeistof-textuur dat samengesteld is met bergamot en salie om de normale tot gemengde huid in evenwicht te brengen. Ze helpen om de huid te hydrateren door vochthuid vast te zetten waardoor deze weer soepel en gerevitaliseerd wordt na verloop van tijd. Daarnaast kalmeert het ook nog de huid.

Hoe te gebruiken?
De Toner gebruik je na het reinigen van je gezicht. Doe enkele druppels op een wattenschijfje en breng het voorzichtig aan op het gezicht of neem het direct op de handpalmen en tik zachtjes op het gezicht. Je mag dit product zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken.
 

Hungarian Water Essence 

Een instant, lichtgewicht serum dat zorgt voor een diepe, langdurige hydratatie. Deze formule bevat een mix van apothekerskruiden, waaronder rozemarijn en lavendel, krachtige hydraterende en antioxiderende middelen. De essence heeft een ultralichte, waterige textuur die snel in de huid trekt en zorgt meteen voor een langdurige hydratatie, waardoor de huid er gezond, zacht en soepel uitziet.

Hoe te gebruiken?
De Hungarian Water Essence breng je aan na de tonic-lotion en voor de moisturizer. Voor een verfrissende hydratatie bewaar je de essence in de koelkast. Je mag dit product zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken.


Moisturizing Eye Bomb

Moisturizing Eye Bomb is een lichte verfrissende oogcrème die fijne lijntjes vermindert, de droge huid hydrateert, de elasticiteit verhoogt en er voor zorgt dat je make-up er vlekkeloos uit ziet. De oogcrème bevat een hydraterend kruid, smeerwortelblad en het elasticiteitsverhogend waternavelkruid wat voor een intense hydratatie zorgt.

Hoe te gebruiken?

Je brengt de Eye Bomb aan na de essence, serum of moisturizer. Neem een ​​klein beetje crème en masseer voorzichtig het gebied rond de ogen met de ringvinger. Tik rond het gebied rond de ogen tot het volledig is opgenomen.

The True cream Aqua bomb

De The True cream Aqua bomb is een lichte olievrije gel-crème die de huid verfrist, intens hydrateert en de poriën minimaliseert voor een zacht en soepel gevoel. Deze formule bevat een mengsel van apothekerskruiden, waaronder een antioxidant-rijke damesmantel, die helpt om huidschadelijke vrije radicalen te neutraliseren, de elasticiteit van de huid te verbeteren en de verschijningsvormen van poriën te minimaliseren.

Hoe te gebruiken?

Voor een boost van hydratatie gedurende de dag breng de crème zachtjes al kloppend aan. Je kan het gebruiken als een vochtinbrengende basis om de huid voor te bereiden voor de make-up. Breng je het ’s avonds aan kan je dit product gebruiken als een super hydraterend nachtmasker. Voor een extra gevoel van frisheid bewaar je de crème in de koelkast. Wat vind ik van de producten?


Ik heb de producten in bovenstaande routine gebruikt en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Mijn huid reageert goed op deze producten. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van dit merk.


Ik vind het alvast een leuke manier om kennis te maken met de producten. Er ligt er nog eentje onder de kerstboom bij ons voor iemand van de familie maar wie ga ik natuurlijk niet verklappen. 


The Magical Land of Moisture Cracker kost € 20,00 en is te koop bij Sephora.fr.

Kenden jullie het merk Belif al?


Reacties

  1. Ik had van het merk nog niet gehoord, maar vind het wel speciaal in die "cracker" verpakking.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog nooit van het merk gehoord eigenlijk. De verpakking in crackervorm is alvast heel feestelijk!
    - Daisy, Makeupbeforeyougo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het helemaal niet, vind de verpakking wel heel erg leuk. Dat daar zoveel inpast.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken het merk ook niet. Is het ook in Nederland te koop?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had er nog nooit van gehoord. Is het ook in NL te koop? Bij Sephora heb ik nog nooit iets besteld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, denk het niet, maar wel in verschillende andere webshops uit de UK of zo.

      Verwijderen
  7. Ik ken het merk niet, waarschijnlijk omdat ik alleen maar op de make-up afdeling van Sephora kijk. De cracker verpakking ziet er in elk geval wel heel leuk uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha dat ken ik. Volgende keer ook eens bij de skincare kijken dan :)

      Verwijderen
  8. Wat een leuk kerstcadeau zeg, ziet er zo feestelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk idee om het zo te verpakken! Leuk om bij het kerstdiner op de bordjes te leggen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik heb er wel eens wat van gehoord, maar nog nooit zelf gehad, het klinkt als een leuk cadeau!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lekker merk lijkt me dit! Leuke verpakking ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten