Yves Rocher | Adventskalender


Sinds enkele jaren vind ik het leuk om verschillende adventskalenders aan te schaffen. Niets is leuker dan elke dag te ontdekken wat er achter het deurtje zit. Vorig jaar had ik de adventskalender van Yves Rocher gekocht en omdat het echt de moeite was heb ik deze dit jaar ook aangeschaft. Wat er zo leuk is aan de adventskalender van Yves Rocher is dat er veel variatie is in de producten die er in zitten. Er zit zowel make-up als nagellak, parfum of haar of lichaamsproducten in. Elke dag ontdek je iets anders. Het kunnen travelsize producten zijn maar sommige producten zijn zelfs fullsize.

Vorig jaar was de kalender rood, dit jaar hebben ze voor een groen thema gekozen. De producten zitten in doosjes die je gewoon opnieuw kan gebruiken. De kalender is gemaakt van 100% recycleerbaar karton, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. 
Voor jullie heb ik alvast het eerste doosje geopend. Ben je benieuwd wat er voor de rest allemaal in zit? Dat kan je in december elke dag op mijn Instagram/Instastories volgen.

De adventskalender kost € 39,95 en is nu verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher en op hun website.

Hebben jullie een adventskalender?

Reacties

Wat een leuke! Ik ga morgen naar Engeland en daar kijken voor een leuke kalender ❤
Zazazoo zei…
Oh die is leuk!!! 😍
Irina zei…
Leuke kalender! Ik ben er nog altijd niet over uit welke ik wil: ze zijn allemaal zo tof. Deze is qua prijs echter wel een stuk aantrekkelijker dan de meeste!
Blog & Beauty zei…
Ik heb nog geen adventkalender, maar ik vind het wel heel erg leuk. Ik ben benieuwd naar de inhoud van deze.
Lesley zei…
O ik hou van adventkalenders! Ik heb helaas zelf nog geen tijd gehad om er echt naar te kijken welke ik dit jaar wil, dat moet ik echt even doen. Deze ziet er in ieder geval erg leuk uit!
Ik houd ook van advent kalenders!! Vind het jammer dat Yves Rocher op dieren test, anders had ik deze allang in huis gehad.
Unknown zei…
Nog niet maar ik.vind ze zo ontzettend leuk! Ben benieuwd naar de inhoud
Benieuwd welke je gekocht hebt.
Er zitten echt leuke producten in.
Er zijn er zoveel tegenwoordig maar die zijn zooooo duur.