TonyMoly | Panda’s Dream Eye Patch


Al eerder konden jullie hier reviews van producten van TonyMoly voorbij zien komen en toen ik de Panda’s Dream Eye Patch bij Sephora in Lissabon zag liggen was ik benieuwd. Ik zit op het werk en vaak ’s avonds voor een computerscherm en heb een klein kindje dat soms ’s nachts een feestje bouwt. Die combinatie kan voor vermoeide ogen zorgen en daarom gebruik ik regelmatig een oogmaskertje. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van de Panda’s Dream Eye Patch vind.

De Panda’s Dream Eye Patch zijn oogpatches gedrenkt in een serum die gericht zijn op verminderen van de donkere kringen en gezwollen huid onder de ogen, het oplichten van een doffe huid, het kalmeren van de vermoeide huid, het minder zichtbaar maken van kleine rimpels en hydrateren je huid. 
De patches zitten vol met hydraterende ingrediënten van plantaardige bronnen zoals bamboe, aloë, aardappel en komkommer. Hieronder een volledig overzichtje van wat er allemaal in zit.

Ingrediënten:
Water, Glycerine, Niacinamide, Butyleenglycol, Caprylylglycol, Sorbitol, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Aloe Barbadensis Bladsap, Cucumis Sativus (Komkommer) Fruit Extract, Solanum Tuberosum (Aardappel) Pulp Extract, Trehalose, 1,2- Hexanediol, Propaandiol, Allantoïne, Erythritol, Carbomeer, Triethanolamine, Magnesiumascorbylfosfaat, PEG-60 Gehydrogeneerde ricinusolie, Geur, Xanthaangom, Illicium Verum (Anijs) Fruituittreksel, Methylparaben, Phenoxyethanol, Dinatrium EDTA.

Hoe te gebruiken?

Breng de patches aan op een gereinigde, droge huid rond je ogen en druk voorzichtig aan. Laat de oogpatches 15-20 minuten intrekken. Verwijder daarna de patches en dep het overgebleven serum zachtjes in je huid.

Toen ik de patches uit te verpakking haalde wist ik eerst niet goed hoe ik ze moest aanbrengen want ze hadden niet de vorm van de eye patches die ik gewoon ben. Gelukkig stond er een duidelijke uitleg op de achterkant. Ondanks dat patches groot zijn passen ze mooi aan en blijven ze ook goed op hun plaats zitten. Ze doen je ook meteen op een panda lijken. Ze voelen aangenaam en verfrissend aan op de huid. Mijn huid voelde ook gehydrateerd en verfrissend aan.

De Panda’s Dream Eye Patch kost € 3,95 en is o.a. te koop bij Sephora. 


Gebruiken jullie vaak oogpatches? Zo ja, welke kunnen jullie nog aanraden?

Reacties

 1. wat een grappig masker! Ik heb zelf nog nooit oogpatches gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Ik vind die maskertjes echt top.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah wat een grappige dingen dit, het is ook wel echt een superleuk merk vind ik. Fijn dat het ook daadwerkelijk resultaat had!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig! Ik gebruik eigenlijk nooit een masker speciaal voor de ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! En wat fijn dat niaciamide zo hoog in de ingrediëntenlijst staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Tony Moly zo ontzettend leuk. Heb er jaren geleden een review over geschreven! En zo fijn deze maskers

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind dat ze zo'n leuke producten hebben. Oh en die leuke verpakkingen altijd.

   Verwijderen
 7. Hahahaha, wat ziet dat er grappig uit! Lijkt me wel heel lekker zo op de ogen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten