Shoplog | New York Fashion, Stationary & Candy

 


Naast het beautyshoppen heb ik natuurlijk ook wat andere dingen geshopt en die laat ik jullie vandaag zien.


New York is een shoppingparadijs als het op kleding aankomt. Eén van mijn favoriete winkels daar is Gap. Rui is momenteel gek op de brandweer en bij Gap kon ik enkele leuke truitjes met brandweerwagens scoren. Hij vond ze superleuk. Voor mezelf kocht ik er twee truien en een pyjama met de skyline van New York. Deze laatste was in de sale dus dat was mooi meegenomen. Een winkel die nog niet lang in NYC zelf is is Target. Misschien heb je al van deze megawinkelketen gehoord. Ik had online gezien dat ze leuke kleding hadden voor grote maten maar jammer genoeg waren beide vestigingen in NY niet zo groot en hadden ze niet zoveel kleding. Ik vond er wel een leuk kleedje. 


Ik wou al lang een handtasje van Rebecca Minkoff en bij Nordstrom Rack (de outlet winkel van de Nordstrom keten) kwam ik dit leuke tasje tegen. Zwart past bij elke outfit. Intussen heb ik het al enkele malen gebruikt. 


Enkele jaren geleden had ik in Parijs een paar oorbellen van Marc Jacobs gekocht maar jammer genoeg zijn ze een beetje verkleurd. Omdat ik ze zo graag draag en ik ze in de sale zag liggen kocht ik een nieuw paar. 

Ik bracht ook wat snoep mee uit NY. Zelf ben ik verzot om M&M’s en omdat ze daar andere smaken hebben dan hier besloot ik om er enkele mee te brengen: Dark Chocolate, Coffee Nut en Pretzel. Daarnaast bracht ik nog een zak met gemengde koekjes mee maar die vielen persoonlijk wat minder in de smaak, vooral de chocolade van Hershey’s. Dan vind ik Belgische chocolade veel lekkerder. 


Als laatste kocht ik bij Michaels The Happy Planner en enkele bijpassende stationary. Ik had deze planners al op Instagram voorbij zien komen en deze vond ik de leukste. Mooi meegenomen was dat toen we er waren het 40 % korting was op planners en plannerbenodigdheden. 


Wat denken jullie van de spullen die ik gekocht heb?

Reacties

Bij Target heb ik destijds wat producten van Pixi gekocht. :-) Ik vind de pyjama met de skyline erg tof, is meteen ook een echt souvenir.
Irina zei…
Wat een leuke items heb je gekocht! Die pyjama is vooral tof met de skyline erop!
Yvonne Bruin zei…
Die planner en de candy!! 🤩
Wat een gave items, NY is zeker een geweldige stad om te shoppen! Dat snoep daar... zoooo lekker en zoveel keuze!
Unknown zei…
NY is een geweldige stad en zeker ook om te shoppen! Ik heb destijds ook erg veel gekocht, zoveel keus en het was toen ook goedkoop! Leuke dingen heb je aangeschaft!!
Prachtige items had jij geshopt 👌
Oh die shirtjes voor Rui❤ En dat bijzondere snoep. Leuke buit heb je gescoord!
Natascha zei…
Super cute, ik zie Rui al in zijn brandweermanshirt :)
Zazazoo zei…
Wat superleuk heb je geshopt!!