MyNameBook Dieren van Smartphoto.be – Kadotip voor de kleintjes!


Onlangs werd ik gecontacteerd door Smartphoto of ik één van hun producten wou reviewen. Na wat rond te kijken op hun website viel mijn oog op het MyNameBook Dieren. Dit boek leek me echt iets leuks voor Rui en ideaal als geschenk voor in zijn schoentje met Sinterklaas of onder de kerstboom.
Het MyNameBook Dieren is een gepersonaliseerd kinderboek over de voor- en familienaam van je kindje. In dit boek worden de voor- en familienaam van het kind letter per letter samen geplaatst op een speelse manier met gedichten. Verschillende dieren verzamelen elk een letter om zo de naam te vormen. Zo leren ze hun naam spellen op een magische en originele manier. Je kan dit boek cadeau doen aan de allerkleinsten als voorleesboek of voor de iets grotere die leren lezen of al kunnen lezen.

Ook de cover van het boek kan je personaliseren en je kan hiervoor uit 13 verschillende dieren kiezen: van paarden tot flamingo’s. Aan de binnenkant van de cover kan je gratis een persoonlijke boodschap toevoegen.

De prijs voor een boek met 16 bladzijden bedraagt € 29,95. Je kan deze uitbreiden tot 28 bladzijden. Dan kost het € 1,00 per extra bladzijde. Rui heeft een lange achternaam en dan is het wel handig dat je nog pagina’s kan toevoegen.


Het bestellen van dit boek ging heel vlot. Gewoon kiezen welk dier je op de cover wil, of je een gewone of dikke, stevige cover wil, de naam van je kindje ingeven en dan als je wil een tekst ingeven voor de binnenkant van de cover. That’s it. Ik kreeg het boek enkele dagen later al binnen. Het papier is dik en van goede kwaliteit. Het concept vind ik heel origineel gedaan met mooie illustraties. Rui vind het alvast een heel leuk boek.

Wat denken jullie van dit kadootje voor de kleintjes? Is het iets wat jullie zouden kopen?

Reacties

 1. Wat gaaf! Ik ben gek op kinderboeken, en dit maakt het nóg leuker. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk! Ik was als kind echt gek op dit soort boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk boek zo te zien. Misschien is het wel wat voor mijn neefje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk boek! Tess zou dit ook wel kunnen waarderen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh wat is Rui heerlijk aan het spelen met dit boekje, zo zoet! En idd een erg leuk kado

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee, onze dochter houd wel van boeken, misschien leuk voor een Kerstcadeautje :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten