Tips ‘n Toes Mechelen


Enkele weken geleden werd ik door Ilse van Tips ‘n Toes Mechelen uitgenodigd om mijn nagels te laten doen. Ik had nog nooit eerder een nagelbehandeling zoals gellak of gelnagels gehad en was dus heel benieuwd.


Ilse heeft in mei haar diploma voor nagelstyliste gehaald en werkt sindsdien als zelfstandige in bijberoep. Bij Tips ’n Toes kan je terecht voor een manicure, cosmetische pedicure, het lakken van nagels maar ook voor gelnagels of gelpolish met of zonder leuke nailart.

Ik heb gekozen voor gellak. Zelf heb ik korte nagels en om te beginnen wou ik niet direct voor lange nagels gaan. Ilse heeft een hele waaier aan kleurtjes. Het is nogal moeilijk kiezen als je keuze hebt tussen een 150-tal kleuren gaande van glitter tot neon, lichte of donkere kleuren. Ik besloot om voor 2 van haar nieuwste kleuren te gaan: een bessenkleurtje en bronzen glitterkleur.

Gellak aanbrengen is een heel proces. Als eerste worden de handen ontsmet. Dan volgt er een voorbereiding zodat de nagellak goed kan hechten. De natuurlijke nagels vijlen, de nagelriemen terugduwen, met de frees en met een manicurebitje alles netjes maken en overtollige huid wegknippen.

Hierna gebruikt ze een rubberbase wat een betere hechting geeft dan een gewone basecoat en ideaal is voor probleemnagels. Daarnaast biedt het meer stevigheid dan een gewone basecoat. Met dit product brengt ze eerst een strijklaagje aan en erna een lichte bolling mee creëert. Daarna brengt ze de kleur en een topcoat aan. Als laatste nog een kleine verzorging met nagelriemolie en handcrème.

Enkele van haar creaties:
Momenteel is Tips ‘n Toes Mechelen in de Hertshoornstraat 12/1 te Mechelen. Vanaf februari kan je op haar nieuwe adres te Willebroek terecht.


Meer info over de prijzen en creaties van Ilse kan je terecht op haar Facebookpagina en Instagram.

Ik wil Ilse bedanken voor de uitnodiging en het mooie resultaat. Ik ben er heel blij mee en kreeg ook goeie reacties om mijn nagels.

Reacties

Super leuk artikel, dikke merci! :) X
Graag gedaan. Ze zijn ook heel mooi gedaan he x
alexa zei…
Ah hier word ik altijd zo blij van, van die heerlijke verwenmomentjes! Kan ik echt van in slaap vallen, ja echt.
Wat kun je eigenlijk veel doen met nagels zeg! Die versieringen zijn echt heel bijzonder.
Fijn dit te lezen, doet me plezier :) Liefs, Ilse
Manuela zei…
Wat een mooie creacties! Nooit aan gedacht om zulke dingen voor Halloween te kunnen laten maken.
Dhini zei…
Wat mooi creatie heb je gemaakt.

https://dhini.nl
Dank je voor de lieve reactie! :)
Macblogster zei…
Mooie creaties vooral de Halloween nagels. Mooi gedaan.
Linda zei…
Je hebt voor hele fijne kleurtjes gekozen. En wat zien je nagels er mooi uit!
MC Kleuver zei…
Ze heeft echt hele bijzondere nagels gemaakt. Leuk voor een feestje.
Jessica J. zei…
Vrolijke kleurtjes heb je gekozen! Ik vind die halloweencreaties heel tof, alleen zou ik bang zijn dat ik ergens blijf haken, haha.
Amanda zei…
Verzorgde nagels zijn altijd fijn! De creaties die ik hier zie, zijn tof :-)
Frederique zei…
Mooi hoor. Je handen zijn toch je visitekaartje he.
Miek's Mind zei…
Oeh leuke creatief! Ik heb laatst een mooie nailart laten aanbrengen bij de nagelstyliste in Den Bosch. Zit er nog steeds op, erg blij mee.
amylia zei…
Leuk! altijd leuk om mooie nette nagels te hebben!
Ziet er mooi uit! Ik heb ook nog nooit zoiets gedaan, want ik ben bang dat het er zo snel weer af gaat en dat vind ik zonde.
Oeh, mooie kleurtjes :) Zelf heb ik ook nog nooit zoiets gedaan. Nepnagels/nagellakjes zijn er bij mij altijd binnen no-time af dus ben bang dat ik met zoiets hetzelfde bereik...
Dat dacht ik ook maar dat is gelukkig niet waar
Deze blijven gelukkig wat langer zitten dan nepnagels