Op# Oktober


We zijn bijna op het einde van de maand en tijd om weer een kijkje te nemen in mijn prullenmandje naar mijn opgebruikte producten. Ten opzichte van de vorige maanden heb ik deze maand weinig producten opgebruikt.


Urtekram Moisturizing Coconut Nectar Shampoo for Normal Hair en Nourishing Virgin Coconut Oil Conditioner
Beide producten bevatten biologische kokosolie en zorgde ervoor dat mijn haar schoon en zacht aanvoelde. De geur van kokosnoot was niet opvallend. Ik ben heel tevreden over deze biologische producten.

Urtekram Moisturizing Coconut Nectar Shower Gel
Deze Shower Gel bevat biologische kokosnectar en diglycerine om het natuurlijk reinigen te helpen en vocht in te brengen. De douchegel maakt mijn huid goed schoon. Ook bij deze is een subtiele kokosgeur aanwezig.
Primark Holler and Glow Rainbow Chaser
Dit was een unicorn bathbomb. Qua uitzicht heel mooi maar voor de rest deed deze jammer genoeg niet veel.

Lush Snowman Shower Jelly
Het was de eerste keer dat ik een Shower Jelly gekocht had. Op zich is het een leuk product maar ik vind het niet zo handig in gebruik. De stukjes die je afbreekt glippen altijd uit je handen. 

Beauty Kitchen Little Princes Bath Bombs
De Love Me Little Princess Kisses Bath Bombs bevatten essentiële oliën van patchoeli en kaneel en zorgen ervoor dat je huid goed verwend wordt. Je kan deze op drie manieren gebruiken: in bad, in de douche en in plaats van een kaars. Ik gebruikte ze vooral in bad. De geur was wel lekker maar niet overheersend.

Deze dagcrème voelde heel goed aan op mijn huid en ik heb er geen irritatie van ondervonden. Mijn huid voelde lekker zacht aan. Of het echt Anti Pollution is weet ik niet echt maar ik kan deze crème zeker aanraden.

Nivea Black & White Invisible Clear Anti-Transparant
Ook deze maand heb ik weer een flesje van mijn favoriete deodorant opgebruikt.


Bioré Nose Strips
Ik heb veel last van zwarte puntjes en probeer wekelijks een neusstrip te gebruiken om deze te verminderen. Deze strips met tijgerprintje nemen veel van het vuil weg maar niet alles en denk ook niet dat dit mogelijk is.

Jiinju Beauty Avocado Sheet Mask
Het Avocado Sheet Mask voedt je huid intensief. Mijn huid voelde erna lekker zacht en gevoed aan.

Jiinju Beauty Egg White Sheet Mask
Het Egg White Sheet Mask zorgt voor een extra glow op je gezicht. Mijn huid voelde wel zacht en gehydrateerd aan maar van de glow heb ik weinig gemerkt.
Balea Chai Tea Vanilla Mask
Het Chai Tea Vanilla Mask heeft een lekkere geur en heeft een ontspannend effect. Ook dit masker zorgde ervoor dat mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aanvoelde. En voor de prijs moet je het zeker niet laten. € 0.40 voor 2 maskertjes.

Ook Filip heeft weer een product opgebruikt:Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
De mannelijke variant van mijn favoriete deodorant is ook de favoriet van Filip.

Hebben jullie veel producten opgebruikt?

Reacties

 1. Ik ben onbedoeld al vijf maanden verpakkingen aan het hamsteren. :') Ik moet ze binnenkort eindelijk maar eens op de foto zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe het altijd maandelijks want anders heb ik een reuze artikel

   Verwijderen
 2. Leuke dingen heb je opgemaakt! Die unicorn bath bomb lijkt me wel grappig. Lush jellies zijn inderdaad lastig te gebruiken. Ik haat zelfpromotie, maar gewoon als tip; op mijn blog staat een artikel over hoe je een Lush jelly kunt gebruiken! En dus ook meerdere manieren : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben intussen al op je blog gaan kijken, bedankt voor de tips :)

   Verwijderen

Een reactie posten