L'Oréal Paris | Elvive Dream Lengths No Haircut Cream


Buiten een shampoo, conditioner en wekelijks een haarmasker gebruik ik geen haarproducten. Ik vind dat die anders mijn haar snel vettig maken. Onlangs won ik op de Facebookpagina van L'Oréal Paris de Elvive Dream Lengths No Haircut Cream en die moest ik natuurlijk eens uittesten.

Elvive Dream Lengths No Haircut Cream richt zich op het verminderen van gespleten punten, het versterken van de lengtes en de punten en geeft je haar weer glans. De crème verrijkt met plantaardige keratine, vitamines en castorolie, die de haarlengtes verbeteren en versterken, glans toevoegen en je lange haar beschermen tegen haarbreuk.


De Dream Lengths No Haircut Cream breng je aan op de lengtes en in de puntjes op nat of droog haar na het wassen van je haar. De leave-in crème vermindert gespleten haarpunten zodat je je bezoek aan de kapper nog even uit kunt stellen. Je kan de crème ook perfect gebruiken net vóór het föhnen of stijlen met een stijltang, want het biedt hittebescherming tot 180°C.

De Cream zit verpakt in een handige knijpbus waardoor je gemakkelijk het product kan doseren. De crème is net dik genoeg om gemakkelijk te kunnen verdelen over je haar. Je hebt maar weinig product nodig.

Er wordt aangeraden om eerst de shampoo en conditioner van deze lijn de gebruiken. Deze heb ik niet dus gebruikte ik de haarproducten die ik momenteel aan het uittesten ben. De cream ruikt zo lekker. Mijn haar ziet er gezonder uit en voelt zacht aan. Er zit ook meer volume in en glanst meer. Ik had wat schrik dat het leave-in product mijn haar vettig zou maken maar dit is totaal niet het geval. Ik gebruik het wel enkel op nat haar. Ik ben nu ook wel benieuwd geworden naar de shampoo en conditioner uit deze lijn.

Welke producten gebruiken jullie om je haar extra te verzorgen?

Reacties

  1. Ik gebruik al jaren L’Oréal Elseve shampo en crémespoeling en ben er zeer tevreden van. Op dit moment gebruik ik al een tijd lang Nutri-Gloss vitaliserende shampo extra zacht haar en de crémespoeling. Als ik op vakantie ga of ga zwemmen, dan gebruik ik de volgende (ook van L’Oréal Elseve): Sun Repair herstellende shampoo (verwijdert zout, chloor en zand). Jouw post is dus een leuke tip voor mij!😊

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten