Keune Haircosmetics | The House of Fella, voorstelling nieuwigheden van Keune


Vorige week mocht ik naar de voorstelling gaan van de nieuwe producten van Keune Haircosmetics. Zelf heb ik nog nooit producten van dit merk getest en was dus heel benieuwd.

Keune is een merk van haarproducten dat uitsluitend in gespecialiseerde kapperszaken gebruikt en verkocht wordt. Die avond werden de Tinta Color Shampoo en Conditioner, Silver Savior Shampoo en Conditioner en de Shampoo Stick voorgesteld.

Het event vond plaats in The House of Fella in hartje Brussel. Deze zaak is pas sinds juli open. Na het voorstellen van de producten kregen we een uitgebreide rondleiding in hun gebouw. Je kan er naast je haar laten verwennen, ook je nagels en je voeten laten verzorgen. Er zijn ook gezichts- en lichaamsverzorgingsbehandelingen. Helemaal in de kelder zijn ze momenteel nog bezig met het plaatsen van een hammam en relaxruimte en nog andere behandelings- en verwenningskamers. Het is echt een prachtige locatie voor al deze verwennerij.
We kregen ook een persoonlijke diagnose van het haar. Mike vertelde mij dat ik mijn haar teveel was en dat ik meer droogshampoo moet gaan gebruiken. Buiten dat de puntjes wat droog zijn is mijn haar in een goede conditie. Hij zei met dat het mooi glansde. Ik was verbaasd maar wel blij met dit resultaat.

Ik ben heel benieuwd naar deze producten en hou jullie op de hoogte van hoe ze bevallen.

Gebruiken jullie producten van Keune?

Reacties