Beauty wishlist New York

Als beautyblogger mag in New York een bezoekje (of twee,…) aan Sephora zeker niet ontbreken. Natuurlijk ga ik ook eens een kijkje nemen in de andere beautywinkels. Ik maakte een leuke wishlist van producten waar ik heel benieuwd naar ben. Daarnaast zijn er ook heel wat merken waar ik veel goed van gehoord heb en ik eerst eens van dichterbij wil bekijken vooraleer ik er iets van aanschaf.

Bron: Tarte, Glossier, Huda Beauty, It Cosmetics
Mijn wishlist:

Tarte Shape Tape Contour Concealer

Deze wil ik mij echt al jaren aanschaffen. Deze concealer is wat duurder maar aangezien ik het dagelijks gebruik en het blijkbaar een goed product is heb ik dat er zeker voor over.

Glossier Milky Jelly Cleanser

Deze werd mij aangeraden door Anna van The Anna Edit. Ik gebruik dagelijks een cleanser en heb al veel verschillende getest. Naar deze ben ik dan superbenieuwd. 

Glossier Balm Dot Com

Dit is denk ik één van hun gekendste producten: de Blam Dot Com Lip Balm. Lipbalsem is iets dat ik vooral in de winter gebruik.

Huda Beauty Liquid Matte Lipstick in Throphy Wife

Dit framboos kleurtje had ik vorig jaar in Londen al op het oog en heb spijt dat ik het niet gekocht heb. Ik ga het nog een keertje swatchen.

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream with SPF 50

Deze heb al een gekocht en was er super tevreden over. Intussen is de tube op en aangezien je er hier niet gemakkelijk aangeraakt wil ik er een nieuwe meebrengen.

Merken waar ik benieuwd naar ben:

Fenty Beauty

Bite Beauty

Cover FX

Drunk Elefant

Milk Makeup

Natasha Denona


Wat vinden jullie van mijn wishlist? Hebben jullie nog aanraders?

Reacties

  1. Tarte is zo'n prachtig merk! Ik ben erg benieuwd naar hun liquid lipsticks. Naar Milk Makeup ben ik ook nieuwsgierig, ik kende het merk helaas nog niet toen wij in Amerika waren.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten