Balea | Beauty Therapy Folien-Tuch-Maske


Julie hebben hier al vaker maskertjes van Balea zien voorbij kijken en vandaag heb ik geen gewoon sheetmask om aan jullie te tonen maar een folie sheetmask: het Beauty Therapy Folien-Tuch-Maske van Balea.


Het Balea Beauty Therapy Folien-Tuch-Maske bevat waardevolle actieve ingrediĆ«nten zoals Juvenessence ™ en duo-hyaluronzuur die ervoor zorgen dat je huid goed verzorgd wordt. Daarnaast is het ook een gladmakend en intensieve vochtinbrengende verzorging. Het masker heeft ook nog een anti-aging effect. De zachte binnenkant van het folie doekmasker is doordrenkt met een effectief verzorgend serum dat de huid onmiddellijk en gedurende lange tijd hydrateert en heeft bewezen de rimpeldiepte te verminderen.




Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Ascophyllum Nodosum Extract, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Alaria Esculenta Extract, Illicium Verum Fruit Extract, Parfum, Pullulan, Sodium Hydroxide, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Cellulose Gum, Disodium Edta.
Het masker bestaat uit twee delen. Verwijder eerst de folie van het masker. Plaats de onderste helft van het masker met de zwarte kant op de gereinigde kin en mond. Verwijder daarna de roosterfolie van de bovenste helft en plaats het masker met de zwarte kant op het gereinigde voorhoofd en de wangen. Na 10-15 minuten kan je het masker verwijderen. Her overgebleven serum kan je inmasseren. Wanneer je het masker voor gebruik ik de koelkast bewaart krijgt je huid nog meer een verfrissende boost.

Wat vond ik ervan?
Omdat het masker uit twee delen bestaat kan je het gemakkelijk aanpassen aan je gezichtsvorm want vaak zijn de neus en mond wat groot of te klein. Het voelt goed aan op de huid. Na het maskertje voelde mijn huid superzacht aan.

Het Beauty Therapy Folien-Tuch-Maske is veganistisch.

Het masker kost €2,45 en is te koop bij DM.

Wat denken jullie van dit foliemaskertje?


Reacties

  1. Handig dat het uit twee delen bestaat. Ik kan me voorstellen dat een sheet mask moeilijk aan te brengen is. Ik heb nog nooit zoiets gebruikt; voorlopig enkel tubes en zakjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten