Rituals | The Ritual of Holi


Toen ik hoorde dat Rituals een nieuwe collectie uitbracht met bath bombs was ik superbenieuwd. In de winkel was er jammer genoeg veel uitverkocht dus bestelde ik nog wat producten online. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal gekocht heb. 


You’re The Bomb Fizzing Bath Bomb


De bath bomb bevat Exotische Flamingo Flower en de verfrissende Pink Grapefruit. Dit laatste ingrediënt staat voor vitaliteit en is bekend vanwege de verfrissende en zuiverende eigenschappen. Samen met de andere ingrediënten zorgt roze grapefruit ervoor dat je huid weer straalt.



Deze bath bomb hou je onder het stromende water als je bad bijna vol is. Terwijl de bruisbal oplost komt er een kleurenspel van blauw, roze en paars tevoorschijn. Prachtig. Deze ruikt ook heel lekker. 

Meestal als ik een bath bomb gebruik voel ik geen speciaal effect maar bij deze had ik achteraf een hele zachte huid. Heb er meteen nog eentje bij besteld.

Pinky Promise Flower Bath Bomb 


In de tweede bath bomb uit de collectie zitten gedroogde rozen die vrijkomen wanneer de bal gaat oplossen. Ook deze laat je onder de waterstraal vallen zodat de bath bomb je bad mooi kan kleuren en schuimen. Pinky Promise bevat White Lily en Peach Flower Party die samen met de gedroogde rozen je water zoet laten ruiken.

Holi Crackle Crackling Body Mousse



Zoals de naam het al doet vermoeden is het een knetterende body mousse. Deze mousse is wel veel dunner van textuur dan een gewone body mousse. Het begint te knetteren als het in aanraking komt met je huid. Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Dit product geeft meteen een verkoelend effect en hydrateert de huid. Lovely White Lily en delicious Peach Flower Party zorgen voor een zoete geur.


Shower Flower Shower Foam 



Wanneer je op de knoppen duwt komt er een prachtige bloem in douche schuim uit. White Lily en Delicious Peach Flower Party zorgen voor een suikerzoete geur. De geur komt het beste tot zijn recht om een vochtige huid. Na het douche gaat je huid zijdezacht aanvoelen.

Plastic Fantastic DIY Rubber Mask


Als maskertjesliefhebber moest ik natuurlijk de maskers uit deze lijn uitproberen. Dit is echt een DIY maskertje dat je huid een heuse detox geeft. Het verwijdert onzuiverheden en zorgt voor een stralende huid. White Lily en de Peach Flower Party hydrateren je huid, herstelt de elasticiteit en maakt je huid weer glad.




Om het Rubber Mask te creëren meng je het poeder en de pasta met een spatel of lepel door elkaar. Breng het masker aan voordat het uithardt tot rubber. Je brengt dit het gemakkelijkste aan met roterende bewegingen met de hand of een kwast. Ze raden aan om langs de randen wat extra product te gebruiken zodat het erna gemakkelijker is om het te verwijderen. Laat het geheel 15-20 minuten of zelfs 40 minuten intrekken als je huid maximale hydratatie nodig heeft. Daarna mag je het masker verwijderen.

Ik vind het persoonlijk een hele leuke collectie. Het is iets helemaal anders dan hun normale collecties. Veel kleurrijker en speelser. Oh en de geuren zijn echt zalig. Mijn favoriet zijn de bath bombs en de body mousse.

You’re The Bomb Fizzing Bath Bomb € 5,00
Pinky Promise Flower Bath Bomb € 5,00
Holi Crackle Crackling Body Mousse € 7,50
Plastic Fantastic DIY Rubber Mask € 8,50
Shower Flower Shower Foam € 7,50

Hebben jullie iets uit de Ritual of Holi collectie gekocht?

Reacties

  1. Ken deze lijn van de Rituals nog niet, maar ben wel erg benieuwd naar de geur ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had de bruisbal You're the bomb al gekocht en ik vind hem ook heerlijk. Het masker wil ik ook wel eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een dubbel gevoel bij deze lijn heb. Ik vind het iets te duidelijk waar ze de mosterd vandaan hebben. Stiekem ben ik blij dat de geur niets voor mij is, want anders móést ik wel wat dingen proberen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Whaaaa heeft Rituals bathbombs? Die moet ik hebben! Ik ga ze ook snel uitproberen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wordt helemaal vrolijk van deze lijn! :) de verpakking alleen al. Jammer dat ik geen bad heb anders had ik zeker een bomb gekocht :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben erg benieuwd naar de bruisballen en foam. Mijn bestelling is onderweg! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt echt zo top! Ik hou van Rituals <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw klinkt fijn allemaal. Is dit een nieuwe lijn? Ik ken deze producten nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, wel snel zijn want toen ik naar de winkel ging waren er al producten uitverkocht

      Verwijderen
  9. Oh wat leuk!! Ik wil die badbommen ook eens proberen. Wat een spektakel om die kleuren zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten