Op # SeptemberDe voorbije maand heb ik weer heel wat producten opgebruikt. Het ene product viel al beter mee dan het andere. Vandaag laat ik jullie een kijkje nemen in mijn prullenbak.


Rituals Plastic Fantastic DIY Rubber Mask

Dit is één van de leukste en speciaalste maskertje die ik ooit gebruikt heb. Je mengt poeder met een soort gel en na het aanbrengen droogt het op als een rubber masker. Hierdoor is het ook weer gemakkelijk te verwijderen. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Er zitten twee maskertjes in de verpakkingen en ze kosten niet zoveel.

Skyn Iceland Plumping Lip Gel
Dit lipmasker had ik een keertje in een goodiebag van Cult Beauty gekregen. Eerlijk gezegd vond ik het niet zo speciaal. Het was veel te groot en een beetje te zwaar. Het voelde ook niet aangenaam aan.

Primark PS... Skin Shot Refreshing Sheet Mask
Het Skin Shot Refreshing Sheet Mask geeft je huid een vitamine H voor je huid. Het bevat munt, groene appel en ananas. Ik ben heel tevreden over dit maskertje. Mijn huid voelde lekker zacht en gehydrateerd aan.

Simple Pollution Protect Sheet Mask

Vorig jaar heb ik de producten van Simple ontdekt en ben er heel tevreden over. Er zijn drie soorten sheetmasks en dit is de laatste ervan die ik getest heb. Ook deze gaf mijn huid een goede hydratatieboost. Ter info: sinds kort is Simple te koop bij Kruidvat in zowel Nederland als België.

Face Love Tiger Face Bio-cellulose Sheet Mask
Dit maskertje had ik al een hele tijd liggen. Het maakt je huid lekker zacht. De afbeelding van de tijgerkop vond ik heel leuk.

Balea Beauty Therapy Folien-Tuch-Maske

Dit foliemasker vond ik heel goed. Het bestaat uit twee delen waardoor je het gemakkelijker kan aanpassen aan de vorm van je gezicht. Het bleef ook mooi zitten. Mijn huid voelde acht en gehydrateerd aan.

L'Oréal Paris Elvive Dream Lengths Heat Mask
Het Dream Lengths Heat Mask richt zich op lang beschadigd haar. Mijn haar voelde erna zacht aan. Het had meer volume en zag er gezonder uit. Ik heb al een back-up liggen.


Garnier Fructis Wonder Mask
Nog een haarmaskertje waarvan mijn haar zacht werd en er gezonder uitzag. Het geeft echt een boost aan je haar.


Rituals You’re The Bomb Fizzing Bath Bomb
Denk dat dit één van de weinige bath bombs is waarbij ik een resultaat voel na het baden. Mijn huid voelde echt superzacht aan. Ik heb meteen een back-up gekocht.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Day Cream 
De Day Cream richt zich op de gevoelige en reactieve huid. De crème voelde goed aan op mijn huid. Ik heb geen last meer gehad van irriaties gedurende de periode dat ik de crème gebruikt heb.

Cien Tropical Summer Dip-In Nail Polish Remover
Deze nagellak remover vond ik superhandig. Gewoon je vinger tussen de sponsjes steken en draaien. Je nagellak gaat er gemakkelijk en zonder geknoei af.

Nivea Invisible For Black & White Anti-Transparant 
De voorbije maand heb ik weer één van mijn favoriete deo’s opgebruikt. 

Balea Badzout met kokos en leliegeur
Ik gebruik niet vaak badzout maar af en toe als ik bij DM ben neem ik een paar zakjes mee. Deze met kokos en leliegeur had een lekker geurtje maar echt effect heb ik niet ondervonden.

Filip heeft in September ook enkele producten opgebruikt:


Nivea Men Rock Salts Douchegel
Filip gebruikt enkel douchegels van Nivea Men en deze keer is hij eens voor een andere variant gegaan. Ook deze is goed bevallen.

Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Ook Filip heeft weer één van zijn favoriete deo’s opgebruikt.

Rui heeft ook weer iets opgebruikt:


Galenco Baby Waslotion
De producten van Galenco gebruiken we al sinds de geboorte van Rui. Deze waslotion is een 2-in-1 product. Je kan het zowel voor het haar en als voor de huid gebruiken. Het maakt zijn haartjes schoon en ruikt ook heel lekker.

Voila, het was weer een hele waslijst aan producten die ik opgebruikt heb. Vooral maskertjes dan weer.

Hebben jullie veel producten opgemaakt de voorbije maand?

Reacties

 1. Weer zo veel maskertjes! Volgens mij ben ik de enige die er zo weinig gebruikt, haha. Dit weekend m'n opgemaakte producten maar eens op de foto zetten, want ik heb onbewust weer een paar maanden opgespaard. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is een flinke verzameling! Ik gebruik zelf amper maskertjes, zou ik echt eens de tijd voor moeten nemen...want het is wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent nogal van de maskers zo te zien! En ik snap het helemaal, met de wisselingen van de seizoenen heeft de huid nou eenmaal wat extra liefde nodig. Ik ben benieuwd geworden naar het masker van Rituals. Verder gebruik ik vooral maskers die in potjes komen, waar ik dus langer mee kan doen ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je weer lekker veel opgemaakt! Ik ben mijn empties ook weer aan het verzamelen, heb vooral veel parfum flacons leeg x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie hebben flink je best gedaan, veel opgemaakt zie ik! Nu ik die maskers zie bedenk ik me dat ik dat ook weer eens moet doen :) Even me-time.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien wat je allemaal hebt gebruikt! De bruisbal van Rituals leek mij zelf ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed van je dat je best wel veel producten opgemaakt hebt. Goed bezig! Tijd om nieuw producten te kopen.

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien! Heerlijk, al die maskertjes. Ik kan er de laatste tijd maar geen tijd voor vinden. De Galenco waslotion ruikt inderdaad heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten