Kruidvat | Summer Bronze Bodylotion Self Tan


De zomer zit er bijna op en de bruine (of soms rode) kleur die we van het zonnetje gekregen hebben zal stilaan vervagen. Daarvoor is er natuurlijk de oplossing van een zelfbruiner. Vroeger durfde ik niet echt zelfbruiners gebruiken omdat ik schrik had om er als een wortel uit te zien of overal vlekken zou hebben. Dan nog liever met ‘melkflessen’ rondlopen. Ik heb het toch een kans gegeven op aanraden van een collega en sindsdien heb ik enkele producten getest. Vandaag is er een budgettopper  aan de beurt.
De Summer Bronze Bodylotion met zelfbruiner geeft de huid een subtiele zomerse teint en tegelijkertijd ook een intensieve verzorging. De zelfbruinende bodylotion is verrijkt met sheabutter. Je huid voelt ook weer zacht en soepel aan. Deze zelfbruiner is geschikt voor de licht tot medium gekleurde huid.

De crème heeft een lichte textuur die gemakkelijk uit te smeren is en snel indringt in de huid. Je moet wel je handen wassen na het aanbrengen want anders heb je bruine handen. Geleidelijk aan krijgen je benen of waar je de lotion aanbrengt een bruin tintje. Hoe vaker je dit product gaat gebruiken, hoe bruiner je huid zal worden. Zelfs na één keer krijgen mijn ‘melkflessen’ al een kleurtje. De geur van een typische zelfbruiner is lichtjes aanwezig, maar is niet storend. De verpakking is heel simpel. Een grote witte tube met bruine letters. Met de handige klikdop kan je gemakkelijk het product doseren. 

Ik ben heel tevreden over deze Self Tan. De bodylotion is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Het resultaat is heel natuurlijk. Echt een aanrader voor een klein prijsje.

De Summer Bronze Self Tan kost € 2,99 voor een tube van 225 ml.


*ik heb dit product ontvangen

Reacties