Garnier | Skin Active Hydra Bomb Eye Tissue Masks


Oogmaskers vind ik zalig om te gebruiken. In navolging van de populaire Hydra Bomb maskers heeft Garnier nu ook twee verschillende oogmaskers uitgebracht. Ik testte ze voor jullie uit. 


Anti-Rimpel Oogmasker

Het Anti-Rimpel Oogmasker is een verfrissend oogmasker doordrenkt met hydraterend kokoswater en hyaluronzuur voor een wakkere, jeugdige blik. Deze twee intens hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat fijne lijntjes opmerkelijk minder zichtbaar worden en je huid weer soepel. 


Hoe te gebruiken?
Voor een verkoelend effect kan je het eerst bewaren in de koelkast. Haal het masker uit de verpakking en breng het aan op een gereinigde huid. Zorg ervoor dat het goed aansluit. Na 15 minuten mag je het masker verwijderen en kan je het overgebleven serum inmasseren of verwijderen met een doekje. Anti-Fatigue Oogmasker

Het Anti-Fatigue Oogmasker is een verkwikkend oogmasker met sinaasappelsap en hyaluronzuur voor een wakkere, stralende blik. Deze twee ingrediënten revitaliseren en tonifiëren de huid en verminderen wallen en donkere kringen. 


Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd is. Haal de patches uit de verpakking en plaats ze op de huid onder de ogen. Na 15 minuten mag je ze verwijderen. Het overgebleven serum mag je inmasseren. Voor een extra verkoelend effect kan je het masker eerst in de koelkast leggen. Beide maskers doen goed hun werk enkel het Anti-Rimpel masker vind ik niet zo goed aanpassen. Ze blijven allebei goed op zijn plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelt zacht en gehydrateerd aan. Het heeft een echte boost gekregen. Deze zijn één van de favoriete oogmaskers die ik tot nu toe gebruikt heb vooral de patches van het Anti-Rimpel Oogmasker.

De maskers zijn te koop bij de drogist voor € 2,49.

Gebruiken jullie graag een oogmasker?

Reacties

 1. Bedankt voor deze tips, ik ga ze wel eens uitproberen, denk ik. Je weet nooit wat het resultaat mag zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk nooit, maar ik denk dat de huid rondom mijn ogen het wel fijn zou vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze ga ik eens proberen! Ik heb laatste zo'n zelfde soort masker gebruikt van Sephora en die was ook echt super fijn! Helaas hebben we alleen geen Sephora in Nederland dus moet ik deze maar eens gaan proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Anti-Fatigue Oogmasker lijkt me heel fijn die wil ik wel proberen :D Leuk prijsje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wel een ooggel maar nog nooit een masker gebruikt. klinkt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah deze ruikt zeker heel lekker en fris? Ik doe dit eigenlijk nooit, wel een maskertje voor mijn gezichtshuid...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ideaal om kant en klare maskers te gebruiken, die gebruik ik ook heel vaak. Het geeft echt top resultaat

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten