Garnier | Fructis Wonder Mask


Minstens één maal per week breng ik een haarmasker aan omdat mijn haar nogal droog kan zijn en die boost kan gebruiken. In de Deauty Box eerder dit jaar zat het Wonder Mask van Garnier en vandaag laat ik deze aan jullie zien.Fructis vindt de haarverzorging opnieuw uit met zijn eerste langdurig voedende masker in 2 stappen. Het masker is een combinatie van een Voedingsmasker verrijkt met kokosolie (stap 1) en een fixerende verzorging (stap 2) die de voeding op de haarvezel vastzet tot en met de vierde wasbeurt.

Stap 1: Voedingsmasker

Het Voedingsmasker is verrijkt met kokosolie, dat bekend staat om zijn ultra voedende kenmerken. De kokosolie dekt de haarvezel om het intensief te voeden.


Je brengt het masker aan na het wassen met shampoo. Verdeel het over je haar en masseer het voorzichtig in. Spoel het masker niet uit.

Stap 2: Fixerende verzorging

Dankzij het fixerende bestanddeel Fibralast wordt de voeding duurzaam vastgezet op de haarvezel. Het haar blijft tot en met de vierde wasbeurt gevoed.


Breng bovenop het Voedingmasker de Fixerende verzorging aan over je hele haar. Laat 3 minuten inwerken. Spoel daarna je haar grondig uit. 


Beide producten zitten in een zakje dat gemakkelijk open te scheuren is. Handig ook om mee te nemen op vakantie.

De producten zijn redelijk vloeibaar en dus gemakkelijk over het haar te verdelen. Ze ruiken ook superlekker. Mijn haar was heel gemakkelijk doorkambaar en rook lekker. Het voelde licht en glad aan.

Het masker bevat geen parabenen en is dermatologisch getest.

Welk haarmasker gebruiken jullie?

Reacties

 1. I love the Garnier moisture bomb mask for the face so I reckon this is right up my alley too! I love using a Shea butter mask by Hair Jazz, but this one sounds amazing as well - my hair is also dry too so I feel as if it would really help me with the texture and nourishment. Thanks so much for the review! x
  Marina Rosie x
  http://marinawriteslife.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik eigenlijk nooit haarmaskers omdat ik daar te ongeduldig voor ben. Maar mijn haar zou het best kunnen gebruiken. Is dit genoeg voor lang haar?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik het eigenlijk nooit, hooguit een keertje een conditioner.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit heb ik nodig, mijn haar is een drama de laatste tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik hooguit af en toe conditioner, hoewel zo'n maskertje vast weleens goed zal zijn. Om een of andere reden doe ik het gewoon nooit...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten