Favorieten September


September zit er ook weer bijna op en ook deze maand heb ik weer leuke producten (her)ontdekt. Kijken jullie mee?

                           

Rituals Holi Crackle Crackling Body Mousse


Denk dat dit één van de leukste producten is die ik ooit gebruikt heb. Als je de mousse aanbrengt begint die te knetteren, ook wanneer je die erna uitsmeert blijft die verder knetteren. Vooral jongeren zullen dit product geweldig vinden. Het trekt snel in en ruikt nog eens lekker ook.

L'Oréal Paris Elvive Dream Lengths Heat Mask


Wekelijks geef ik mijn haar wat extra verzorging door een maskertje te doen. Deze maand ontdekte ik het Dream Lenghts Heat Mask. Dit maskertje richt zich op lang beschadigd haar. Eerst breng je de balsem aan op gewassen haar en daarna doe je het kapje erover. Na 10 minuten mag je het kapje verwijderen en je haar goed uitspoelen. Mijn haar voelde erna zacht aan. Het had meer volume en zag er gezonder uit. Ik heb al een back-up liggen.


Nivea Micellair Skin Breathe Expert Micellair Water


Ik gebruik dagelijks micellair water om mijn make-up te verwijderen. Toen ik zag dat Nivea er een nieuwe uitgebracht had wou ik deze eens uitproberen. Deze verwijdert hardnekkige en waterproof make-up en mascara zonder resten achter te laten. Het is een bifase waardoor je het product altijd moet schudden alvorens het te gebruiken. Mijn make-up is helemaal verdwenen en mijn huid voelt ook heel schoon aan.

Urban Decay Naked 2


Ik heb besloten om wat meer af te wisselen qua palettes en de laatste tijd heb ik het Naked 2 herontdekt. Ik gebruik vaak dezelfde kleurtjes en probeer deze keer wat meer af te wisselen want het is zonde om kleuren ongebruikt te laten. De oogschaduwen zijn goed gepigmenteerd en gemakkelijk uit te blenden. Sommige hebben wat fall-out maar als je dit wat van je kwast aftikt heb je er geen last van.

Welke waren jullie favorieten de voorbije maand? Dit mag natuurlijk ook niet beauty gerelateerd zijn.

Reacties