Balea | Peel-Off Maske Time to Glamour


De laatst tijd gebruik ik bijna altijd sheetmasks maar toen ik bij DM het peel-off maskertje met de naam Time to Glamour zag liggen wou ik deze zeker eens uittesten. Alleen al voor die naam al, hahaha. Het Peel-Off Maske Time to Glamour van Balea bevat zeewierextract en zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Dankzij de speciale formule van dit blauw glanzende masker worden bij het verwijderen van het masker dode huiddeeltjes, vuil en talgafzettingen verwijderd. Je huid gaat er schoon en opgefrist uitzien.

Hoe gebruik je dit masker?
Breng een dun en gelijkmatig laagje van ongeveer 2 mm aan. Hoe meer je aanbrengt hoe langer het duurt voor het masker opgedroogd is. Laat 10-15 minuten intrekken en pel dan het gedroogde masker van de zijkanten naar het midden. Overgebleven restjes kan je afwassen met lauw water. Ingrediënten:
Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Panthenol, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Glycerin, Mica, Xanthan Gum, Parfum, Pantolactone, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Ci 42090, Ci 77499, Ci 77891.


Tijd om het maskertje eens uit te testen. Nadat ik de verpakking opende zag ik dat het een dikke crème was om aan te brengen en dat verliep niet zo vlot. Het was wel gemakkelijk uit te smeren maar er zat niet genoeg product in voor je hele gezicht, dus heb ik ook het tweede pakje gebruikt. Het product was niet gemakkelijk van je handen af te wassen, zelfs niet met water. Meestal gebruik ik een kwast om een masker aan te brengen en dat had ik deze keer beter ook gedaan. Voor de rest heb ik geen irritatie ondervonden van het maskertje. Gelukkig ging het verwijderen van het maskertje veel vlotter. Op sommige plaatsen had ik wat teveel aan product gebruikt waardoor het niet genoeg opgedroogd was om er in één stuk af te trekken. Nadat ik het er afgepeld had voelde mijn huid echt superzacht aan. Zo zacht heb ik zelden meegemaakt. Mijn zus had het ook gebruikt en zij vond het slecht ruiken. Ook bij andere had ik dit gelezen maar zelf heb ik van die geur niets ondervonden.

Dit maskertje is geschikt voor alle huidtypes.

Het Peel-Off Maske Time to Glamour kost € 0,40/2 stuks en is de koop bij DM.

Wat denken jullie van peel-off masks?

Reacties

 1. Mijn dochter is ook helemaal van de maskers van Balea en gebruikt ook regelmatig peel-off maskers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet echt eens leren om wat meer geduld te hebben, want ik krijg zulke maskertjes er nóóit in één keer af, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het aftrekken van het masker lijkt me zo leuk werkje. Net alsof je ook meteen alle troep eraf trekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, jij bent in Duitsland geweest. Ik hoorde dat de prijzen daar stukken goedkoper zijn. Gelukkig was het resultaat positief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat er niet voldoende in 1 zakje zit voor het hele gezicht. Vind de maskertjes van Balea altijd wel leuk om te proberen aangezien ze lekker betaalbaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Breng je de maskertjes aan met je vingers? Ik zelf ben niet zo van de peel-off maskers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil dit ook echt eens gaan gebruiken.... lees er zoveel over!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heeft de DM toch altijd leuke budget producten. En als je de keer toch maar een zakje aanbrengt is het misschien nóg wat makkelijker te verwijderen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk niet dat dat zou helpen. Als er al niet genoeg product inzit ga je het nog moeilijker er vanaf krijgen

   Verwijderen
 9. Jammer dat er dan niet voldoende product in 1 zakje zit. Balea is echt een fijn budget merk. Een peel-off product vind ik altijd zo grappig, als het ware van je gezicht af trekken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten