Sol de Janeiro | Brazilian Bum Bum Cream

 

Onlangs kon je op mijn blog kennis maken met Sol De Janeiro. Vandaag laat ik jullie een product zien met dezelfde zalige geur en dat geïnspireerd is door de ‘bum’ van de Braziliaanse vrouwen. 



De Brazilian Bum Bum Cream is een luxe all-over bodycrème die snel absorbeert om het uiterlijk van de huid zichtbaar te versterken. De crème hydrateert diep en zorgt voor een soepele, zachte huid, een vermindering van cellulitis en een stimulatie van de bloedsomloop. Deze snel absorberende crème met pistache en zoete karamel geur is doordrenkt met het krachtige cafeïnerijke Guaraná-extract en een cocktail van Cupuaçu-boter, Açaí-olie en kokosolie. Je kan deze crème gebruiken op de billen, benen, buik, armen of andere lichaamsdelen die een extra lift kunnen gebruiken.

Om eventjes de geur helemaal te beschrijven. De topnoten zijn pistache en amandel, de hartnoten heliotroop en jasmijnbloemblaadjes en de basisnoten zijn vanille, gezouten karamel, sandelhout. Echt een hele zoete geur die je meteen aan vakantie doet denken.


De créme is rijk aan Guaraná, een inheemse plant uit de Amazone met één van de krachtigste vormen (vijf keer) van cafeïne van koffie bevat. Dit helpt de bloedsomloop en energie te stimuleren en de huid gladder te maken. 
Cupuaçu-boter, het antwoord uit de Amazone op Sheaboter, zit vol met vetzuren, fytosterolen en polyfenolen om vocht vast te houden en de elasticiteit van de huid te herstellen. Kokosolie: dit wondermiddel is echt een hype, maar Brazilianen gebruiken het al eeuwen lang. Het is ultra-voedend en helend. Kokosolie trekt snel in de huid om het te verzachten en te hydrateren. Açaí-olie is een superfruit dat rijk is aan antioxidanten en de huid helpt gezond, levendig en jong te houden. De Braziliaanse noot groeit langs de oevers van de Amazone, Negro en de Tapejós rivier. Ze bevatten een hoge concentratie aan selenium, hoger dan eender welk ander voedsel ter wereld. De Braziliaanse noot versterkt het vermogen om het immuunsysteem en helpt de gezondheid en vitaliteit van de huid te ondersteunen en te behouden. Guayusa, een inheems blad uit de Amazone, bevat cafeïne en antioxidanten. Het blad bevat een synergetische mix van vitamines, mineralen en vijftien essentiële aminozuren. Kortom heel wat ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid weer strak en stevig wordt.



Je masseert de crème in een cirkelvormige beweging met de klok mee om zo warmte te creëren voor een betere opname van het product en circulatie van het bloed.

De textuur van de crème is heel licht en hierdoor gemakkelijk uit te smeren. Het product trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Zoals ik al eerder zijn is de geur echt zalig.

Ik kocht de travelsize versie van 75 ml en deze kost £18.00.

Kenden jullie het merk Sol de Janeiro al?

Reacties

  1. Nee ik kende het niet, lijkt me wel nice!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mm het klinkt wel interessant! En ik vind de naam van deze creme ook helemaal geweldig haha ;) Ik kende dit merk eigenlijk nog niet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende het merk nog niet maar na het lezen van je review is het tijd om dat te ontdekken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had er nog nooit van gehoord maar het lijkt me wel een fijn product

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kende dit merk nog helemaal niet, maar het lijkt me een erg fijne bodycrème.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kende dit helemaal nog niet, maar ben nu wel benieuwd geworden naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee, dit merk kende ik nog niet. Maar het klinkt heel goed en vooral heel verzorgend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken het merk nog niet maar het klinkt wel als een fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten