Shoplog | Eindhoven The Body Shop, Kruidvat, Primark & Etos


Onlangs ging ik met mijn zus een dagje shoppen in Eindhoven. Zoals gewoonlijk heb ik ook enkele beautyproducten gekocht en die ga ik jullie vandaag laten zien.


The Body Shop



Meteen toen ik zag dat The Body Shop een Banana lijn uitbracht kon ik niet wachten tot deze uitkwam. Ik was superbenieuwd naar de geur. Sinds kort ligt de lijn dus in de winkels en besloot ik de Banana Pop Special Edition Essential Selection Pouch aan te schaffen. In dit leuke bananentasje zit een Shower Cream van 250 ml, een Body Butter van 200 ml en een Douchemuts met bananenmotief. Superleuk. De Pouch kost € 24,00.

Kruidvat


Bij Kruidvat zag ik enkele flessen met douchegel staan die me deden denken aan de douchegels van Treacle Moon maar ze waren van hun huismerk zelf. Ik kocht Grazia Pistazia en de Crazy Melon. De geuren zijn echt zalig zomers. Ze kosten € 1,99 per stuk.


Primark


Bij Primark zie ik steeds meer interessante sheetmasks opduiken en het 3 Step Hydrating Mask leek me leuk om eens uit te testen. Het bestaat uit 3 stappen. Een Pre-Mask Serum, een Super Hydrating Sheet Mask with hyaluronic Acid en een After Mask Moisturiser.

Etos


Ik had al verschillende goeie reviews gelezen over de Wetbrush en toen ik deze bij Etos zag liggen in een setje samen met een haarhanddoek besloot ik deze ook eens aan te schaffen om uit te testen. Ik betaalde voor de Wetbrush flex dry & hair towel € 9,99.

Wat vinden jullie van mijn geshopte spullen? Waar willen jullie een review van zien?

Reacties

  1. Die producten van the body shop hebben een ontzettend leuke verpakking, schattig! Daar ben ik vooral benieuwd naar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen heb je geshopt! Ik vind vooral de verpakking van de body shop er heel erg leuk uit zien, lekker vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat Wet Brush-setje ziet er goed uit! Dat had ik waarschijnlijk ook wel meegenomen – en al zeker met zo'n zachte prijs. En die bananengeur van TBS, ahhh. ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten