Primark | 3 Step Hydrating Mask


Bij mijn laatste bezoekje aan de beauty afdeling van Primark was er een maskertje dat mijn aandacht trok: Het 3 Step Hydrating Mask. 

Meestal gebruik ik gewoon een maskertje en daarna gebruik ik de rest van mijn verzorging. Het 3 Step Hydrating Mask bevat een Pre-Mask Serum, een Super Hydrating Sheet Mask with Hyaluronic Acid en een After Mask Moisturiser.


Pre-Mask Serum
Als eerste stap gebruik je het Pre-Mask Serum. Je masseert dit zachtjes in de huid in voor een voedend effect.


Super Hydrating Sheet Mask with Hyaluronic Acid
Het masker breng je aan op een droge, gereinigde huid. Laat 10 tot 15 minuten zitten en daarna voorzichtig vanaf de buitenkanten van het gezicht losmaken. Het resterende product kan je in de huid inmasseren.


After Mask Moisturiser
Als laatste breng je deze moisturiser met een gelijkmatig laagje aan op de huid. 


Wat vond ik van dit masker?
Als eerste bracht ik het serum aan. Het viel me meteen op dat het een frisse geur had. Het product is vrij lopend en gemakkelijk uit te smeren. Daarna was het masker aan de beurt. Ook dit had een frisse geur. Het paste goed aan op mijn gezicht en voelde heel aangenaam aan. Het bevatte wel veel product maar drupte gelukkig niet. De moisturiser was gemakkelijk uit te smeren en trok snel in. Mijn huid heeft geen irritatie ondervonden en voelde heel zacht en gehydrateerd aan. Dit maskertje heeft goed zijn werk gedaan. Ik ben er heel tevreden over en bij mijn volgende bezoek aan Primark ga ik er nog enkele aanschaffen.

Het 3 Step Hydrating Mask kost € 2,50 en is te koop bij Primark.

Wat denken jullie van dit soort masker?

Reacties