L’Oréal | Multi-masking mini kit


De verschillende zones op je gezicht hebben een andere behoefde en vragen om een aangepaste verzorging. Ideaal is dus het multimasken. L’Oréal bracht een tijdje geleden de Multi-masking mini kit uit. Deze zat een tijdje geleden in de Deauty Box bij Goed Gevoel en ik testte deze voor jullie uit.


De Multi-masking mini kit bevat drie maskertjes die elk een ander doel hebben: te zuiveren, te detoxen en te exfoliëren. De drie maskers bestaan uit de pure kleien kaolien, montmorilloniet en ghassoul. Deze werden dan weer gecombineerd met eucalyptus, charcoal en rode algen. 

Wat zegt L’Oréal zelf hierover:
“De verschillende zones in je gezicht (voorhoofd, T-Zone, wangen) hebben specifieke behoeften. Multimasken biedt hierbij een op maat gemaakte oplossing voor het aanpakken van alle huidzones tegelijk. Met de Pure Clay Maskers van L’Oréal Paris maak je je eigen multimask combinatie. Breng het juiste masker aan op iedere zone en de huid is dag na dag meer gezuiverd en stralender.”

Als eerste bracht ik het groene masker aan. Dit bevat eucalyptus en zorgt er voor dat de huid goed gezuiverd word. Zelf heb ik het enkel op mijn neus aangebracht aangezien ik hier het meeste last heb van onzuiverheden.

Daarna heb ik het zwarte kleimasker aangebracht op mijn wangen. Dit charcoal masker geeft je huid een boost door de detoxwerking.


Als laatste heb ik het rode kleimasker gebruikt. Door te exfoliëren zorgt dit masker er voor dat je huid weer stralend is. De kleine groffe deeltjes zorgen ervoor dat je huid meteen ook gescrubd wordt. Ik heb dit op mijn voorhoofd en kun aangebracht.

Je brengt op een gereinigde huid een dun laagje aan op de gewenste plaatsen van je gezicht met uitzondering van de oogcontouren en mond. Laat 5 tot 10 minuten drogen en spoel het vervolgens af met lauw water. Er wordt aangeraden om dit 2 tot 3 keer per week te doen.


Ik heb de maskertjes aangebracht met een kwast. Ze zijn romig en gemakkelijk uit te smeren. Het groene masker heb ik op mijn neus aangebracht en hier kreeg ik meteen een branderig gevoel dat gelukkig snel verdween. Bij de andere twee maskertjes had ik dit gevoel niet. Na 10 minuten heb ik ze met een lauwwarm doekje verwijdert. Mijn huid voelde zacht en schoon aan. Ik had door het branderige gevoel op mijn neus verwacht dat deze rood zou zien maar dat was niet het geval. Mijn huid voelde achteraf heel schoon en zacht aan.

Wat ik wel jammer vind is dat aangezien je gaat multimasken je telkens nog product over hebt per potje. Aangezien je het niet kan sluiten moet je de restjes wegsmijten. Of je kan een vriendinnenavond organiseren om samen de maskertjes te gebruiken.

De drie maskertjes zitten in plastic cupjes van 10ml en de kit kost € 4,99.

Wat denken jullie van dit multimasken?

Reacties

 1. Leuk om te lezen, ik heb ze onlangs ook gebruikt en was erg tevreden maar precies wat je zegt, het is zonde om ze weg te gooien omdat ze niet hersluitbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken deze helemaal nog niet zal eens op zoek gaan er na want wil ze ook wel eens uit proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel handig moet ik zeggen. En leuk hoe je het hebt gedemonstreert. De foto vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit multitasken is helemaal niets voor mij. Als ik een masker neem dan wil ik in een keer klaar zijn en niet hoeven nadenken wat ik op welke zones moet smeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er wel grappig uit zo met die tricolore. Zou het best eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik probeer elke week minstens 1 keer een maskertje te doen! Ik heb dit setje ook nog liggen om uit te proberen en vind het tof dat je verschillende zones van je gelaat verschillend kan verzorgen of gewoon voor eentje kan kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig, klinkt ook wel heel logisch dat je verschillende dingen voor verschillende zones van je gezicht nodig hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook eens mogen testen. Ik vond het ideaal voor de verschillende zones!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hier vaker over gehoord! Het schijnt best goed te werken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten