Kruidvat | Grazia Pistazia & Crazy Melon Creamy Shower Gel

 

Bij Kruidvat in Eindhoven kwam ik leuke douchegels tegen die me meteen deden denken aan de douchegels van Treacle Moon en Philosophy. Deze hadden net dezelfde leuke verpakkingen maar veel goedkoper. Ik besloot om 2 van de 3 soorten mee te nemen. 




Grazia Pistazia

Bij de Grazia Pistazia zorgt de warme geur van het pistache-extract voor een zwoele beleving en geeft een ontspannen gevoel onder de douche. De douchegel is verrijkt met hydraterende bestanddelen en zorgt ervoor dat je huid zacht aanvoelt.

Crazy Melon

Crazy Melon geeft je een zomers gevoel onder de douche. Het fruitige watermeloenextract zorgt voor een zoete geur. Ook deze douchegel bevat hydraterende bestanddelen die ervoor zorgen dat je huid zacht en fris aanvoelt.



De Shower Gels zijn verpakt in doorzichtige flessen waardoor je de kleur van de douchegel goed kan zien. Op elke fles staat een leuke tekening. Bij de ene een dansende pistachenoot en bij de andere een stuk watermeloen op zijn hoofd. De flessen bevatten 500 ml product. Hier kan je dus een tijdje mee verder.

Beide douchegels hebben een zalige zoete zomerse geur. Het product zelf is zoals de naam het zelf zegt creamy, maar je kan ze heel goed uitsmeren. Ze schuimen goed en mijn huid voelt zacht en schoon aan.

De Creamy Showergels kosten € 1,99 en zijn limited edition, dus als je ze zelf wil uitproberen zal je snel moeten.

Welke is jullie favorieten douchegel?

Reacties

  1. De verpakking alleen al ziet er erg leuk uit, heb ze nog niet gezien bij de Kruidvat, ben erg benieuwd naar de geuren hier van.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten