Favorieten Augustus


Vandaag is het de laatste dag van de maand en voor velen de laatste dag van de vakantie. Tijd om mijn favorieten van de voorbije maand aan jullie te tonen. 


Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Als je op zoek bent naar een goeie crème die heel lekker zomers ruikt dan is deze Bum Bum Cream iets voor jou. Deze crème van Sol de Janeiro is gemakkelijk uit te smeren en trekt heel snel in. De geur is echt zalig. Ik heb maar een travelsize versie en van zo’n potje zie je natuurlijk niet meteen dat je cellulitis verdwijnt. Maar mijn huid wordt goed gehydrateerd en is lekker zacht. Ik ben echt fan van de geuren van Sol De Janeiro.

Wetbrush Flex Dry Ombre

De Tangle Teezer is al jaren een favoriet om mijn natte haren te doorkammen maar nu heb ik een concurrent gevonden. Deze flexibele borstel ligt goed in de hand en kamt gemakkelijk je haren door. Hij zou ook heel handig zijn om je haren droog te föhnen maar zelf had ik er wat moeite mee. Ik gebruik liever een ronde borstel of ik laat mijn haar nog het liefste gewoon aan de lucht drogen.

Garnier Anti-Fatigue Oogmasker

De huid onder mijn ogen is heel gevoelig en kan regelmatig een boost gebruiken. Naast elke dag oogcrème ’s morgens en ’s avonds gebruik ik ook regelmatig een oogmasker. Sinds kort heeft Garnier er ook enkele in hun assortiment en daarvan vind ik het Anti-Fatigue Oogmasker heel goed. Mijn huid ziet erna veel beter uit, voelt gehydrateerd en zacht aan. Ik heb er al nog enkele van gekocht.

Urtekram Coconut Body Scrub

Ik maakte onlangs kennis met dit merk met organische producten en ik moet zeggen dat de producten die ik van dit merk getest heb goed meegevallen zijn. Mijn favoriet uit die producten is zeker de Body Scrub. De kleine scrubdeeltjes zijn niet te grof en zorgen ervoor dat mijn huid lekker zacht aanvoelt. De geur van kokosnoot is subtiel aanwezig. 

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand? Dit mogen natuurlijk ook niet beauty gerelateerde dingen zijn.

Reacties

 1. Reacties
  1. Ik kan deze alleen maar aanraden. Denk echt dat jij die ook wel goed zal vinden

   Verwijderen
 2. Ik ga volledig voor het oogmasker! Kan ikzelf ook wel gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral het oogmasker maakt me erg nieuwsgierig, de Wet Brush is inderdaad fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spullen ook ik ben vooral benieuwd naar het oogmasker

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben al even benieuwd naar zo'n wetbrush! :-) En een oogmasker zou ik ook wel kunnen gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn favorieten deze maand waren mijn bosjes bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die borstel lijkt me wel wat. Waar kun je die kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh wat lekker zo'n oogmasker! Ik ben laatste weken in training voor werk, veel info. lezen/kijken enzo. best wel moe savonds, dan is zo'n masker wel erg lekker denk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten