Comfort Zone | Party Ready Bio-cellulose Mask


Comfort Zone is een merk dat misschien bij velen geen belletje zal doen rinkelen. Ik heb in het verleden al enkele producten ervan uitgetest en was altijd heel tevreden. Sinds kort hebben ze ook maskers in hun gamma en daarvan testte ik er eentje voor jullie uit.

Het merk bracht onlangs 3 bio-cellulose maskers uit: Het Skin Perfect Mask, Party Ready Mask en het Water Source Mask. Deze 3 maskers zijn gemaakt van Bio-cellulose, een natuurlijk materiaal gemaakt van ultrafijne cellulose vezels die door micro-organismen geproduceerd worden gedurende de fermentatie van kokoswater. Ze zijn doordrenkt met intensief voedende serums. De maskers zijn enorm absorberend, maar geven de opgenomen serums tegelijkertijd ook weer gemakkelijk vrij. De Bio-cellulose 'drukt' als het ware op het gezicht, waardoor de serums op ieder plekje van het gelaat tot diep in de huid doordringen.

Ik mocht het Party Ready Mask uittesten. Dit is een hydraterend masker dat zich richt op de dof uitziende huid. Het masker bevat citroenextract, vitamine C en bruine algen en wordt aanbevolen voor de doffe huid en laat haar weer stralen als nooit tevoren. Hoe te gebruiken?
Eerst en vooral je huid goed reinigen. Haal het masker uit het zakje, verwijder het beschermende netje en breng het masker op het gezicht aan. Verwijder daarna de tweede beschermende laag. Zorg ervoor dat het masker goed op je gezicht aangebracht is en laat dan 15 minuten inwerken.

Het masker voelt als een tweede huid aan op het gezicht. Het sluit mooi aan en blijft de hele tijd mooi zitten. Dit masker voelde aangenaam aan op de huid en ik heb er geen irritaties van ondervonden. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

De maskers kosten €12,50.

Kenden jullie het merk Comfort Zone al?  

*ik heb dit product ontvangen

Reacties

Een reactie posten