Action | Facial Sheet Masks


Dat ik gek ben op sheetmasks hoef ik jullie niet meer te vertellen. Bij Action kwam ik er enkele tegen een zacht prijsje tegen Maar omdat ik er nog zoveel liggen heb nam ik er maar 2 van de 6 soorten mee.

Ze zagen er allemaal heel leuk en interessant uit maar ik besloot voor het masker met Granaatappel & hylaronzuur en dat met Bosbessen en yoghurt extract te gaan. Benieuwd wat ik ervan vind?


Het masker met Granaatappel met hylaronzuur werkt hydraterend en zorgt ervoor dat je huid weer zacht, glad en stevig is. Ook het masker met Bosbessen en yoghurt extract zorgt ervoor dat je huid weer zacht aanvoelt. Daarnaast bevat het ook nog revitaliserende eigenschappen.

Op elk masker staat een duidelijke gebruiksaanwijzing:
1. Gebruik een cleanser om het gezicht grondig te reinigen en elk beetje vuil en vettigheid te verwijderen.
2. Vouw het masker uit en leg het op je gezicht, waarbij de uitsparingen over je ogen, neus en mond vallen.
3. Laat het masker gedurende 20 à 30 minuten zitten, totdat je tevreden bent.
4. Reinig je gezicht opnieuw met schoon water en droog het af met een handdoek.


De verpakkingen van de maskertjes vind ik heel leuk omdat je telkens kan zien welke 2 speciale ingrediënten er in zitten en ook omdat ze heel kleurrijk zijn. Handig is dat de gebruiksaanwijzing zowel in tekstvorm als met afbeeldingen er op staat.

De maskertjes passen goed aan op de huid. Ze zijn wel redelijk nat en voelen hierdoor heel verfrissend aan, wat met het warme weer van de laatste weken heel aangenaam is. Gelukkig beginnen ze niet te druppen want dat vind ik helemaal niet aangenaam. Mijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd aan. Ik vind de maskers voor hun klein prijsje heel fijn.

De sheetmasks kosten € 0,55.

Hebben jullie deze maskers van Action al getest?

Reacties

 1. Ik gebruik eigenlijk nooit sheet masks. Ik ben altijd bang dat ze niet goed zouden passen. Geef mij maar tubes. :-) Deze zien er inderdaad wel heel vrolijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij is het juist het omgekeerde. Een tube gebruik ik 1 of 2 keer en dan wil ik een andere uitproberen. Is dan geld weggesmeten vind ik

   Verwijderen
 2. Deze klinken leuk zeg, die ga ik meenemen als ik ze hier spot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke maskertjes lijken me dit en dat voor een fijn prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook wel eens meegenomen. Echt toppers voor dat bedrag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke maskertjes! Deze zou ik graag nog eens willen proberen, zeker voor dat fijne prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wist niet de action deze maskers hadden ga er zeker voor kijken volgende keer als ik er ben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor dat geld klinken ze heel fijn en goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lekker! En je bent positief er over, top. Ik vind die dingen vaak best duur.. maar deze prijs is leukkk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze maskertjes heerlijk! Ze zijn inderdaad goed nat, lekker verfrissend op zo'n warme zomerdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat ze goed werken zeg. En dat voor zo'n klein bedrag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een goeden dag
  ik kwam hier toevallig effe langs wippen en je hebt een leuke website

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten