The Body Shop | Lip Juicers


Onlangs won ik op de Twitterpagina van The Body Shop enkele Lip Juicers. Hier was ik al een tijdje benieuwd naar en kon ze nu eindelijk eens uitproberen. Ik heb de Strawberry, Pomegranate & Aloe en de Raspberry, Beetroot & Ginger gewonnen.


De Lip Juicers zijn 100% veganistische, hydraterende balsems met combinaties van fruit geïnspireerd op smoothies. De balsems bevatten heel wat voedende en verzorgende ingrediënten zoals Community Trade-sheaboter, maroela-olie en biologische olijfolie.

Er zijn in totaal 5 varianten: Kiwi, Kale en Watermelon (transparant), Strawberry, Pomegranate & Aloe (rood), Acai, Blueberry & Dragon Fruit (paars), Raspberry, Beetroot & Ginger (roze), Coconut, Passionfruit & Carrot (oranje). De Juicers zitten in een potje met een punt in dezelfde kleur als de balsem zelf. De balsem heeft net dezelfde vorm als het potje. Doordat het een punt heeft kan je het product gemakkelijk en precies aanbrengen. De Lip Juicer breng je rechtstreeks aan op je lippen. Buiten één enkele hebben ze allemaal een subtiele kleur. Meteen als je het potje opent komt er een sterke fruitgeur op je af, wat niet storend is vind ik. Wat zeker een pluspunt is is dat ze niet plakken. Je lippen voelen zacht en gehydrateerd aan.

De Lip Juicers kosten € 9,00 en zijn te koop bij The Body Shop.

Hebben jullie de Lip Juicers al eens geprobeerd? Welke lippenbalsem gebruiken jullie?

Reacties

  1. Het zijn echt schattige lippenbalsems, zo leuk verpakt en toffe kleurtjes. Ik heb er zelf laatst ook 2 ontvangen van TBS.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten